Vice: Bruce Willise bude ohrožovat vzbouřený android

Vice: Bruce Willise bude ohrožovat vzbouřený android | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Uměle vytvořené bytosti poslušně slouží svým pánům. Ale jen do chvíle, kdy se v nich něco nepokazí.

Bruce Willis si občas rád odskočí do vědecko-fantastického žánru a většinou se mu v něm daří. Stačí si vzpomenout na výborného Loopera, který měl premiéru před dvěma lety. Chystaný film Vice, nás zavede do Las Vegas budoucnosti. V těchto časech je mezi bohatými a vlivnými lidmi rozšířený nový druh zábavy. Každý, kdo má dostatek peněz si může v podniku s názvem Vice splnit svou nejtajnější fantazii, která může zahrnovat i násilí, zvrácenosti nebo jiné skryté úchylky, jež zákazníci vykonají na androidech. Po posloužení je pak umělým bytostem proveden restart paměti, takže si danou situaci už nebudou pamatovat. To však jednoho dne nepotká ženského androida. Porucha systému způsobí, že si všechny vzpomínky uchová, následkem čehož se vzbouří a rozhodne se zničit zvrácenou firmu i s jejím majitelem.

Právě Willis si zahraje vlastníka organizace, neposlušný android pak dostal tvář Ambyr Childers (2 zbraně, Gangster Squad), již si můžete prohlédnout v galerii. Natáčení by mělo začít během března v Alabamě. Scénář k futuristickému thrilleru o rozpočtu patnácti milionů dolarů, který je popisován jako něco mezi snímkem Westworld a videohrou Grand Theft Auto, napsali Andre Fabrizio (remake Rudého úsvitu) a Jeremy Passmore. Oba pánové stojí i za chystaným katastrofickým projektem San Andreas. Režisér se stále ještě hledá.

Zdroje: THR, DeadlineFilmofilia

Galerie: 2

Vice: Bruce Willise bude ohrožovat vzbouřený android | Fandíme filmu Vice: Bruce Willise bude ohrožovat vzbouřený android | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest