Chappie: Okouzlující trailer na novou sci-fi

Chappie: Okouzlující trailer na novou sci-fi | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Sci-fi novinka režiséra Districtu 9 a Elysia se představuje první upoutávkou a prvními plakáty.

Nový film režiséra Neilla Blomkampa s názvem Chappie, se do českých slovenských kinosálů dostane 5.3. příštího roku. Blomkamp si na roboty potrpí, to už jsme zjistili v jeho celovečerním debutu District 9 a později i v Elysiu. Hlavní roli v jeho třetím snímku tedy získal rovnou robot, kterému propůjčil hlas Sharlto Copley (District 9, Elysium, A-Team). V dalších rolích uvidíme Hugha Jackmana, Sigourney Weaver nebo známou hudební dvojici ze skupiny Die Antwoord.

Synopse: Každé dítě přichází na svět plný příslibů. Chappie je nadaný, speciální, je zázrak. Stejně jako všechny děti podléhá vlivům svého okolí, ať už dobrým nebo špatným. Bude se ale muset spoléhat na své srdce a duši, aby našel svoji životní cestu a stal se svým vlastním pánem. Ovšem je tu jedna věc, která Chappieho odlišuje. Je to robot. Robot, který dokáže myslet a cítit. Příběh jeho života změní navždy způsob, jak se svět dívá na roboty a lidi.

Máme tu první trailer, ve kterém se Chappie profiluje jako typický sci-fi nezávislák. Taková indie podívaná, ze které čiší režisérův srdečný přístup, který je navíc nakažlivý. Chappie se po první aktivaci začíná o světě vše teprve učit a kdekomu se při jeho poznávání nových a nových věcí může vybavit stará dobrá klasika Číslo 5 žije. To ale není žádná výtka. Okouzlující robotovo poznávání světa zanechává pozitivní dojem a jak je ze závěru traileru patrné, ve finále Chappiemu svět pořádně zatopí, takže o akci zjevně také úplně nepřijdeme.

Chappie: První trailer

 Zdroj: Collider

Zdroj obrázků: Facebook

Galerie: 3

Chappie: Okouzlující trailer na novou sci-fi | Fandíme filmu Chappie: Okouzlující trailer na novou sci-fi | Fandíme filmu Chappie: Okouzlující trailer na novou sci-fi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest