Velká konference Marvelu: Sledujte živě, už v 19:00

Velká konference Marvelu: Sledujte živě, už v 19:00 | Fandíme filmu
Marvel na dnešek naplánoval tajuplnou prezentaci, kterou budete moci sledovat už za pár hodin. Co od události očekávat?

Dnes, v 19:00 středoevropského času vypukne v Los Angeles záhadná prezentace Marvelu, na kterou studio sezvalo americké novináře a místní fanoušky. Zatím netušíme, co přesně plánuje studio na tiskovce odhalit, ale na svém webu otevřel Live-Blog, na kterém od sedmi hodin budete moci vše sledovat v reálném čase. A co si tedy od promo akce můžeme slibovat?

Je docela dobře možné, že Marvel pouze oficiálně představí nějaké materiály k Avengers: Age of Ultron. Počínaje dnešním dnem, smějí američtí novináři zveřenit své reportáže z natáčení filmu a pamatujme, že právě dnes měl být původně oficiálně uveden trailer, který nakonec předčasně unikl na internet. Marvel by tedy teoreticky mohl nacpat na pódium hvězdy filmu, nechat je zodpovědět pár otázek, pustit nějaké video a celou akci ukončit. Anebo toho odhalí víc?

Konečně byla zveřejněna delší synopse seriálu Agent Carter. Mohl by být promítán nějaký trailer. Včera také hollywoodské zpravodaje přišly se zprávou, že je Marvel blízko podpisu smlouvy s Benedictem Cumberbatchem, kterého by studio chtělo obsadit do role Doctora Strange. Mohlo by tedy dojít k oficiálnímu oznámení. Anebo to pořád není všechno?

Robert Downey Jr. před časem v rozhovorech uváděl, že s Marvelem plánuje další spolupráci, a že studio svoje plány brzy odhalí. Jistě tím odhalením nemyslel únik do médií, skrze který jsme se dozvěděli o tom, že si Downey zahraje v Captainovi Amerikovi 3. Že by tedy Marvel hodlal oficiálně odtajnit právě tuhle "novinku"?

Zdaleka nejvíc by si fanoušci samozřejmě přáli, aby Marvel odhalil svůj kompletní program, až do roku 2019. Včetně Avengers 2 plánuje studio do té doby uvést 11 filmů, z nichž však byly odhaleny jen některé. U dalších dat premiéry je možné jméno filmu logicky odvodit, ale u zbylých anonymních termínů už jde jen divoce spekulovat.

Nedávno všechny své komiksové filmy až do roku 2020 odhalil Warner, takže za sebe tipuji, že Marvel bude chtít srovnat krok a dnes odhalí kompletní line-up do roku 2019. O všech čtvrtých Avengerech, Black Pantherech či Inhumanech se spekuluje už příliš dlouho, je čas vnést do zákulisních zvěstí jednou pro vždy jasno.

Na shledanou po sedmé hodině.

Související články

Tagy

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest