Avengers 3 rozdělení na dva filmy?

Avengers 3 rozdělení na dva filmy? | Fandíme filmu
Internetem se šíří další šílený drb. Pojďte se mu spolu s námi podívat na zoubek.

I když novou zákulisní informaci přinese renomovaný hollywoodský zpravodaj, existuje vždycky šance, že se situace nakonec změní nebo se zpráva z jakéhokoliv dalšího důvodu nakonec ukáže jako nepravdivá. Když ale s bombastickou informací přijde web, o kterém jste předtím nikdy neslyšeli, je na místě ostražitost. Možná se server opravdu dostal k zajímavé exkluzivitě, možná se rodí nový mohykán, ale daleko spíš na sebe malý magazín pouze chce vymyšlenou kachnou upoutat pozornost. Jako vysoce nepravděpodobná působí i zpráva serveru Daily Marvelite.

Ten tvrdí, že Avengers 3 jsou tak obrovský příběh, že jej studio musí rozdělit na dva filmy. Buď by byli Avengers 3 rozděleni na dvě části nebo bychom se dočkali Avengers 3 a pak nějaké ještě větší týmovky, ve které by se k Avengerům přidali Guardians of the Galaxy a další.

Téměř vyloučit můžeme variantu, že bychom se dočkali dvoudílného filmu. Superhrdinské adaptace na rozdíl od těch knižních nevycházejí z konkrétních děl, a tak není důvod Avengers 3 dělit na poloviny. Pokud by se tedy nějaký masivní příběh na pokračování skutečně chystal, rozhodně by se jednalo o dva samostatné filmy.

Navíc ať už by se půlilo nebo se točily dva různé bijáky, byly by problémy s kontrakty herců. Robertu Downeymu Jr., Chrisovi Hemsworthovi i Chrisovi Evansovi smlouva vyprší po Avengers 3 a na jakékoliv další pokračování by museli podepsat další kontrakt. Evans se tváří, že už točit nechce, Downey naznačil, že pokračovat bude, když dostane pořádný balík. Jediný Hemsworth kdysi v rozhovoru uvedl, že rád bude točit dál i po vypršení svého současného kontraktu. Co se nových hrdinů týče, u těch zatím vůbec není jisté, zda o ně bude mezi diváky takový zájem, aby je Marvel chtěl cpát do jakési dvojdílné epopeje. 

Co mluví ve prospěch šílené zprávy? Logika věci by diktovala, že Avengers 3 dostaneme v květnu 2018. Proč ale Marvel oznámil data premiér až do května 2019? Daily Marvelite dále připomíná podivné vyjádření Vina Diesela, který v rozhovoru řekl, že Marvel chystá něco tak velkého, že o tom nemůže mluvit, něco jako propojení několika značek, které uvidíme za hodně, hodně, hodně dlouhou dobu. A pak je tu prostý fakt, že hrdinů je už opravdu hodně, a pokud by i nováčci v kinech uspěli a všichni se společně vydali proti Thanosovi (arcipadouchovi, kolem kterého se mají točit Avengers 3), bylo by v jednom filmu opravdu těsno.

Posuďte sami, do boje se momentálně na Zemi můžou pustit Iron Man, War Machine, Nick Fury, Hulk, Black Widow, Thor, Hawkeye, Captain Amerika, Winter Soldier, Falcon, Quicksilver, Scarlet Witch, Vision, Ant-Man a Doctor Strange. Asi by se k nim mohl připojit někdo z Thorovy družiny (možná i Loki), popřípadě postavy ze seriálů. Ve vesmíru starší pětičlenní Strážci Galaxie (kteří se budou i nadále rozrůstat) a pořád se spekuluje o představení Ms. Marvel, Black Panthera a Inhumans. Je celkem zřejmé, že pokud se někdy všichni objeví v jednom filmu, většina z nich se pouze mihne.

Co vy na to? Bude příběh Avengers 3 pokračovat v nějakém dalším filmu nebo je příliš brzo na to, aby o podobných věcech vůbec bylo definitivně rozhodnuto, natož aby o nich psaly pochybné servery?

Zdroje: Daily Marvelite, Badass Digest, Bleeding Cool, Flickering Myth

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest