Víme, v kterém dalším filmu se objeví Iron Man

Víme, v kterém dalším filmu se objeví Iron Man | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Robert Downey Jr. se připojí do jedné ze zajetých sérií. Čeká nás masivní týmovka mimo Avengers! A kolik za tu srandu Downey dostane zaplaceno?

Tak dlouho chodil Robert Downey Jr. kolem horké kaše, až hollywoodští jestřábi s neomylnou přesností zaútočili a vypátrali šťavnaté zákulisní informace dřív, než je Marvel stačil oficiálně ohlásit. A novinky jsou opravdu masivní. Ještě před pár dny Downey v rozhovorech doplňoval svá starší ohlášení a ještě jednou opakoval, že Iron Man 4 se nechystá. Podle herce je to škoda, ale Marvel prý má v hledáčku možná ještě větší kořist. Podle dalšího rozhovoru nás čeká nějaké překvapení. A teď je to překvapení venku:

Momentálně probíhají závěrečná jednání a pokud se nic nepokazí, Robert Downey Jr. bude hrát v Captainovi Americovi 3! Původně mělo jít o vedlejší roli, ale Downey si chtěl pořádně zahrát, a tak film potáhne společně s Chrisem Evansem (Kapitán Amerika). Dohoda málem nedopadla, protože jeden z šéfů (Ike Perlmutter - šéf konglomerátu Marvel, který zastřešuje i Marvel Studios) nechtěl dát Downeymu požadovanou obří výplatu. Robert by měl za Capa trojku dostat 40 milionů dolarů na dřevo, podíl ze zisku a speciální bonus, pokud Captain America 3 překoná v kinech tržby Captaina Ameriky 2, které se vyšplhaly na 714 milionů dolarů. (Rovnou si s klidem můžeme říct, že v nové konfiguraci má Captain America 3 na to, aby dosáhl na 1,5 miliardy dolarů).

Downeyho si ale nakonec protlačil šéf Marvel Studios Kevin Feige, který nehodlá ustoupit své tvůrčí vizi, která je připravená asi na sedm let dopředu. Doplňujeme, že si představitel Tonyho Starka za dobu své spolupráce s Marvelem přišel na 250-300 milionů dolarů. Marvel by teoreticky pořád ještě mohl Downeyho požadavky nakonec zamítnout a přepsat scénáře na několik filmů dopředu, ale tahle varianta není příliš pravděpodobná.

Ve stínu aktuálních informací začíná být docela pochopitelné, proč si Marvel mohl dovolit bojovat o datum premiéry s filmem Batman v Superman: Dawn of Justice. Hrdinové od DC samozřejmě mohou v kinech překvapit, ale zatím se zdá, že udělali moc dobře, když si sbalili fidlátka a klidili se Marvelu z cesty.

Během dne nejbližších dní očekávejte sérii článků, které odhalí další podrobnosti o Avengers 2, 3 a 4, o Captainovi Americovi 3 i o celkovém směřování filmového Marvel Universe.

Galerie: 2

Víme, v kterém dalším filmu se objeví Iron Man | Fandíme filmu Víme, v kterém dalším filmu se objeví Iron Man | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest