Stan Lee znovu slibuje Black Panthera

Stan Lee znovu slibuje Black Panthera | Fandíme filmu
Může ale vlastně Stan něco vědět? A co o Pantherovi víme my?

Stan Lee je sympaťák od kosti. Nejen že se vždycky rád toulal světem fantazie a vymyslel celou řadu světoznámých komiksových hrdinů. On také nikdy nepohrdne příležitostí promluvit o svých výtvorech s fanoušky. V posledních letech jsou otázky logicky směřovány především na komiksové filmy, a protože Stan nechce čtenáře a diváky zklamat, vždycky přihodí nějakou tu perličku k dobru. Na nedávném Fan Expo Canada byl tázán na samostatný film o Black Widow, na což vitální stařeček odpověděl, že se ho určitě dočkáme, protože samostatný film mohou mít všichni hrdinové. Dodal, že momentálně se připravují Ant-Man, Doctor Strange, Black Panther a další filmy, o kterých ale nesmí mluvit.

Další potvrzení Black Panthera by z úst Stana Lee znělo moc hezky, problém je ale v tom, že něco podobného Stan říká poměrně často. Nemluvě o tom, že mu navzdory jeho zásluhám studio říká o chystaných projektech jen naprosté minimum - na dalším vývoji se Lee nikterak nepodílí, maximálně tu a tam něco zaslechne. Navíc příprava tří jmenovaných filmů není žádným tajemstvím. Ant-Man už se točí, Strange hledá obsazení a u Black Panthera i šéf Marvelu Kevin Feige otevřeně přiznává, že jde o jeden z filmů, které studio aktivně vyvíjí už několik let a jakmile na něj v mnohaletém plánu přijde řada, není problém začít na připravených základech stavět. Takže díky za povzbuzení Stane, budeme čekat dál.

A co vlastně už o Černém panterovi víme? Nic moc. Proběhly nějaké zvěsti o tom, že by se v Avengers 2 měla objevit Wakanda, fiktivní stát, ze kterého BP pochází. Samotného Pantera nemáme potkat ani na chviličku, i když prý ve filmu můžeme čekat některé Avengery, které doposud neznáme. Občas se objeví spekulace, že by si mohl hlavní roli zahrát Chadwick Boseman (zazážil ve filmech jako Get Up On nebo Draft Day), jinak je ale kolem filmu ticho po pěšině. Blížících se projektů je zkrátka dost a dost, takže na pořádné zprávy o těch dalších si budeme muset ještě počkat.

Black Panther je černošský vládce fiktivní africké země (bohaté na nerostné suroviny), který se za pomoci zázračné rostliny stane superhrdinou. Tento zvláštní druh flory mu jednoduše zlepší jeho fyzické vlastnosti (něco jako naboostování Kapitána Ameriky) a on se může vesele vrhnout do potírání zločinu.

Zdroje: CBR, IGN, Flickering Myth, Badass Digest

Black Panther

29.01.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest