7 trpaslíků: Další sněhurkovitý film vstupuje do kin

7 trpaslíků: Další sněhurkovitý film vstupuje do kin | Fandíme filmu
Trpaslíků v kinech zjevně není nikdy dost, seznamte se s těmi, kteří do kin vstupují právě dnes.

Sedm trpaslíků každý zná, každý zná i jejich příběh se Sněhurkou a snad každý ví, že variací na jejich pohádku je nespočet. V Německu si ale režiséři Boris Aljinovic a Harald Siepermann pravděpodobně řekli, že jich pořád ještě není dost a ke dvěma starším hraným filmům o sedmi mužíčcích přidali animovaný spin-off. V Německu se jednotlivé filmy volné série jmenovaly 7 Zwerge, 7 Zwerge - Der Wald ist nicht genug a Der 7bte Zwerg, v Česku byly všechny uváděny (v televizi nebo na DVD) jako 7 trpaslíků.

Předchozí dva počiny ve filmových databázích plavou v šerých vodách průměru, hraničících s temnými hlubinami ještě méně zdařilých výtvorů. Tvůrci tak museli mít hodně vtíravý nápad, že se jej nezbavili a pustili se do práce. Onen nápad byl sebrat trpaslíky z jejich každodenního života a vložit je mezi další známé pohádkové bytosti – konkrétně na osmnáctiny Šípkové Růženky. Právě díky trpaslíkům dojde k naplnění hrozné kletby uvalené na oslavenkyni a tak hrdinové svých malých hlavách budou muset vymyslet, jak vše napravit.

Kromě dalšího střetnutí vícero pohádkových postav, které jsme mohli vidět už např. v Shrekovi, nebo Kocourovi v botách, se dle ukázek dočkáme oldschoolové animace ve stylu starších (shodou okolností taktéž německých) animáků jako Sissi a Yetti, nebo Hrdinové z říše Gaja. Obsazení je domácí, v našich končinách nepříliš známé a ve většině případů stejné, jako u dřívějších hraných filmů. U nás ale stejně film běží s dabingem. Jestli někdo z Vás měl tu čest vidět některý z předešlých hraných snímků, možná, že si už dokáže vyvodit, co zhruba očekávat. Nesmí se však zapomínat, že animace nabízí bohaté možnosti k změnám a možná i k lepšímu. Nakonec, nevypadá to na úplnou katastrofu – posuďte sami:

7 trpaslíků: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest