Expendables: Stallone plánuje bohatou budoucnost

Expendables: Stallone plánuje bohatou budoucnost | Fandíme filmu
Necenzurovaní Expendables 3, Expendables 4, Expendabelles, spin-offy, mega týmovka, The Rock, Seagal a další vyhlídky do budoucna.

Po úniku Expendables 3 na internet studio Lionsgate podniká prazvláštní kroky. Místo toho, aby se pokusilo vybruslit z celé situace nějak se ctí, žaluje internetové uživatele, kteří si snímek stáhli prostřednictvím sdílecího protokolu BitTorrent - často tedy věrné fanoušky filmu, kteří se jednoduše nemohli dočkat do kina. Ale abych nekřivdil - vedle toho bylo podáno trestní oznámení anonymní pachatele, kteří film ze studia skutečně odcizili. Mnohem lépe si vedou Sylvester Stallone a producent Avi Lerner, které o celém fiasku vůbec nemluví a raději hrdě hledí k budoucnosti.

Ze všeho nejdřív uvidíme necenzurovanou verzi Expendables 3, která podle Stalloneova vyjádření na DVD a Blu-ray skutečně vyjde. Dolph Lundgren ve starším interview zmíninil, že by necenzurovaná verze měla být až o sedm minut delší, než umírněný sestřih, který poběží v kinech. Lze předpokládat, že nový sestřih přidá pár sprostých slov a digitální krev, podobně jako tomu bylo v Expendables 2.

Mladí Expendables

Expendables 3 na DVD to ale zdaleka nekončí. I když ti největší pesimisté věští filmu v kinech drtivý krach, ti největší optimisté (Stallone a spol.) chtějí natáčet hned celou řadu různých pokračování. Sly připustil, že všechno záleží na tom, jak si povede trojka, nicméně jeho snem by bylo natočit hned několik spin-offů a nakonec všechny hrdiny opět svést dohromady v jednom velikém karnevalu násilí. Podle starší zprávy by jedním ze spin-offů mohl být film o mladých Expendables (Kellan Lutz atd.).

Druhým spin-offem budou téměř s jistotou Expendabelles, tedy film o ženském týmu, který má režiséra a skutečně se chystá. Podle aktuálních zpráv se momentálně píše scénář a hledá se obsazení. Stallone by chtěl promíchat herečky se skutečnými bojovnicemi (něco jako je Rhonda Rousey v Expendables 3) a jako jednu z dam by chtěl rozhodně obsadit Sigourney Weaver, která by si měla zahrát dokonce jeho filmovou exmanželku. Otázkou je, zda bude mít Weaver příští rok kvůli natáčení dalších Avatarů čas. Natáčení má začít zkraje příštího roku a další podrobnosti o projektu najdete v našem starším článku.

Sigourney Weaver - Vetřelci

Zdaleka nejvíc ale všechny fanoušky asi zajímá regulérní pokračování, tedy Expendables 4. Snad ani nemá smysl psát o tom, že Steven Seagal opět obrátil a najednou tvrdí, že je otevřený naprosto všemu. Ještě nedávno se přitom nechal slyšet, že v Expendables hrát nebude, protože s některými ze zúčastněných se prostě nedá pracovat. Ale k dalším hercům. Stallone by rád natáčel s Michaelem Douglasem a Alem Pacinem - oba dva je dle svého vyjádření pozval ke spolupráci. Zdaleka nejvíce však v posledních dnech postradatelnými novinkami hýbe Dwayne „The Rock“ Johnson.

Právě on a Vin Diesel patří mezi poslední skutečně akční hollywoodské hvězdy, které se ještě v sérii neobjevily. Teď Dwayne při diskusi s fanoušky prohlásil, že by si ve čtyřce s chutí zahrál záporáka a šel všem Postradatelným tvrdě po krku. Magazín Moviecricket posléze měl možnost hovořit se Stallonem, který prý diskusi četl a The Rocka by jako záporáka hrozně chtěl. Otázkou je, zda je něco takového vůbec reálné. Johnson bude chtít slušnou porci času na plátně a také pekelnou gáži. U hvězdy jeho kalibru není nereálná výplata 20 milionů dolarů, což je zhruba pětina toho, za co se natočila celá trojka. Na druhou stranu je Johnson pověstný životabudič filmových sérií (pomáhal výrazně nakopnout Rychle a zběsile, G.I. Joe a Cestu na tajuplný ostrov) a je možné, že k nějakým ekonomicky zajímavějším výsledkům dokáže Slyovu sérii dotáhnout už pouze on. 

Zdroje: Collider, Fanbolt, Manly Movie, Manly Movie II, HeyUguys, THR, Variety, Shortlist, MovieCricket, Reddit

The Expendables 4

29.12.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest