ExpendaBelles: Sly jde do ženských Postradatelných

ExpendaBelles: Sly jde do ženských Postradatelných | Fandíme filmu
Dámy mají zelenou, komu Stallone film svěří a o čem to bude?

Ještě před dvěma týdny jsme psali, že se ExpendaBelles ne a ne pohnout z místa a najednou světe div se, holky jdou na to! Film bude produkovat sám Sylvester Stallone, režii dostal na starost rutinér Robert Luketic. Podle režisérovy předchozí filmografie a synopse (viz o pár řádek níže), se nelze zbavit dojmu, že se bude jednat o akční komedii, řekněme třeba ve stylu Charlieho Andílků. Jak jinak byste totiž chtěli do filmu nalákat přední hollywoodské herečky? O komediální akční film se Luketic (neúspěšně) pokusil už ve Vrahounech s Ashtonem Kučerou, mimo to točí převážně komedie jako Chceš mě, chci tě nebo Pravá blondýnka, na které mimochodem spolupracoval se scenáristkami Expendabelles, s Kirsten Smith a Karen McCullah. Následuje synopse:

Američtí Navy SEALs jsou při pokusu o průnik do ostrovního doupěte nebezpečného despoty kompletně rozprášeni. Despota ale unesl nejlepší jaderné fyziky světa a začíná být jasné, že žádný muž není pro jejich osvobození ten pravý. S takovou mission impossible si poradí jedině žena. Existuje totiž jen jedna cesta, jak se na ostrov dostat. Nejnebezpečnější agentky světa se přestrojí za luxusní prostitutky a odletí soukromým tryskáčem ukojit diktátorovy nejtajnější choutky. Jakmile ale budou na ostrově, zachrání vědce i celý svět.

Tak co vy na to? Láká vás tahle dámská eskapáda? Vzbuzuje ve vás Stalloneovo jméno důvěru nebo máte podezření, že Sly akorát potřebuje tučný producentský šek? Jména všech doposud zvažovaných hereček, které by se mohly na podpatcích vrhnout do akce, najdete ve starších článcích.

Zdroje: Deadline, FanShare

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest