The Dark Knight Rises: Tom Hardy na první oficiální fotce

The Dark Knight Rises: Tom Hardy na první oficiální fotce | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Ďábelský Bane se nám představuje a virální kampaň filmu pomalu začíná.

Jak jsme vás před pár dny informovali, natáčení třetího Batmana běží v plném proudu, ovšem s jednou změnou – štáb se z Indie přesunul na britské ostrovy, čehož si všimli i bystří papparazi a ihned fotili všechno možné... včetně Anne Hathaway (schválně nakoukněte do galerie). S přesunem natáčení do Anglie vydali Warneři také oficiální prohlášení, nicméně nějakou zásadní novou infomaci bychom v něm hledali jen těžko. Kromě zpráv o obsazení a tvůrčím štábu je v prohlášení i připomínka Nolanova záměru opět točit některé klíčové scény na kamery IMAX, podobně jako tomu bylo u Temného rytíře (mělo by jich však být o něco více). Zkrátka fakta, která jsou nám známa už nějakou dobu.

Kromě toho byla dnes spuštěna i oficiální stránka filmu, najdete ji zde. Pokud na ni kliknete, uslyšíte podivné zvuky, které mohou někomu připomínat nějaké slogany v němčině. Zmýlená ovšem neplatí, což potvrdili bystří fanoušci. Když totiž zvukovou stopu otevřeli v programu na úpravou audio souborů, zobrazil se v zápisu zvukové stopy nápis „The Fire Rises“. A netrvalo ani půl hodiny, než někdo jiný objevil účet na Twitteru s tímto heslem, který odkazoval na jiný link na oficiální stránce filmu. Při jeho rozkliknutí se pak objeví hlavní záporák Bane na první oficiální fotce (poslední obrázek v galerii). Nolan si podobně jako u prvního oficiálního obrázku Jokera hraje se stíny, nicméně i tak máme poměrně dobrou představu, jak bude Tom Hardy ve své roli vypadat. V dnech budoucích se snad objeví další neoficiální fotky z natáčení, na kterých bychom toho mohli spatřit ještě víc.

Temný rytíř povstal

20.07.2012 | USA, Velká Británie
Akční, Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

The Dark Knight Rises: Tom Hardy na první oficiální fotce | Fandíme filmu The Dark Knight Rises: Tom Hardy na první oficiální fotce | Fandíme filmu The Dark Knight Rises: Tom Hardy na první oficiální fotce | Fandíme filmu The Dark Knight Rises: Tom Hardy na první oficiální fotce | Fandíme filmu The Dark Knight Rises: Tom Hardy na první oficiální fotce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest