Django Unchained: Nahradí Kurt Russell Kevina Costnera?

Django Unchained: Nahradí Kurt Russell Kevina Costnera? | Fandíme filmu
Quentin Tarantino přišel o Costnera, ale v merku má adekvátní náhradu. Navíc obsadil čtyři další role.

Když jsme se dozvěděli, že Kevin Costner z časových důvodů nestihne natáčení Tarantinova Djanga, bylo nám to tak trochu líto, ale teď mohou být všechny chmury zažehnány, neboť Quentin našel adekvátní náhradu. Do role trenéra otroků Ace Woodyho by rád obsadil Kurta Russella, se kterým už spolupracoval už na Autu zabiják. Což vůbec nezní jako špatná volba. Kurt je podobná legenda jako Kevin a v Autu zabiják ukázal, že k páchání zla předpoklady má. Takže sem s ním. Zprávu přinesl TheWrap. To ale není z castingových novinek zdaleka všechno.

Podle Variety by si měl roli Lea Mungoye, právníka Calvina Candieho (hlavní záporák v podání Leonarda DiCapria), zahrát Dennis Christopher. Mohli byste si ho vybavit ze seriálu Deadwood nebo z adaptace Kingova To. Laura Cayouette pro Tarantina hrála už v druhém Kill Billovi, teď ji podle The Hollywood Reporteru čeká role Candieho sestry, stárnoucí vdovy, která spoluvlastní otrockou plantáž.

Zdaleka nejznámější (hned po Russellovi samozřejmě) by ale pro naše čtenáře mohl být M.C. Gainey, kterého si můžete pamatovat jako Toma Friendlyho z Lostu. V Djangovi by podle Variety měl hrát Big Johna Brittlea, který má v příběhu naprosto klíčovou roli, protože znásilní Djangovu ženu a hrdinovi samotnému následně na tvář rozžhaveným železem vypálí písmeno R, což samozřejmě bude působit jako silný katalizátor děje. Posledním do party je Michael K. Williams, kterého podle jeho vlastních slov dělily milimetry od samotné hlavní role (milimetry a Jamie Foxx). Tarantinovi se ale Michael zamlouval natolik, že se teď snaží speciálně pro něj připsat do scénáře nějakou novou postavu! Michael to prozradil v rozhovoru pro Indie Wire.

To je z dnešních castingových novinek vše, teď už v podstatě stačí obsadit jen Djangovu ženu a může se začít natáčet.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest