Batman vs. Superman: Scénář stále ještě není hotový

Batman vs. Superman: Scénář stále ještě není hotový | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Kdy konečně uvidíme nové kostýmy a co si myslí režisér Zack Snyder o kritice svého obsazení?

Natáčení komiksovky Batman vs. Superman začne v dubnu, ale podle Jeremyho Ironse, který bude ve filmu hrát nového Alfreda, se pořád ještě pracuje na scénáři. Jak vidno, odložená premiéra filmařům skutečně přišla k duhu, tak doufejme, že čas navíc využijí a vymáčknou z filmu maximum.

Co naopak hotové je, je nový Batmobil, který zatím zůstává skryt zrakům veřejnosti, ale teoreticky by mohl být k vidění na letošním Comic-Conu v San Diegu. Stejně tak jsou prozatím tajené nové kostýmy. Obzvlášť o kostýmu Batmana se toho hodně napovídalo, nedávno se dokonce na internetu objevila fotka, jejíž pravost byla rychle vyloučena (viz galerie). Zdá se, že Warner dělá vše proto, aby k žádnému podobnému úniku nedošlo, a tak by měly být kostýmy oficiálně představeny společně se začátkem natáčení, údajně snad na obálkách filmových časopisů.

Supermanův kostým dozná určitých úprav, nicméně podstatně zajímavější jsou zprávy o kostýmu Wonder Woman. Jeho autor, Michael Wilkinson, se dušuje, že kostým bude ctít dlouhou historii postavy, ale zároveň nebude dnešním filmovým divákům připadat směšný. Wilkinson společně s reportérem připomínají, že Thor zasazený do našeho světa také funguje. Stejný zdroj, který přinesl zprávu o představení kostýmů na obálkách filmových časopisů, pak rovnou tvrdí, že nemáme čekat žádné plavečky, ale kostým, který se bude podobat spíše brnění.

Samozřejmě je také důležité, kdo v těch kostýmech bude. Proti obsazení Bena Afflecka i Gal Gadot se zvedla vlna nevole, nicméně režisér Zack Snyder připomíná, že fanoušci nečetli scénář, nemají nejmenší tušení, jací herci jsou do daných rolí potřeba. Snyder samozřejmě zná letitou historii postav, ale zároveň chce být originální a přinést zajímavou perspektivu. Zatvrzelé fanoušky ale zajímá především vzhled postav, takže si pojďme zrekapitulovat aktuální situaci. Ben Affleck podle slov svého trenéra Rehana Jalaliho cvičí jak divý a bude z něj největší, nejvytrénovanější a nejdrsnější Batman. Přikládáme fotku Ben Afllecka z 13. března. Gal Gadot už po nedávné fotce z posilovny žádné novinky o tréninku neprozradila, ale alespoň si ji můžete prohlédnout v tradičních modročervených barvách.

A co na to všechno říká Captain America, aktuální Batmanův (Supermanův a Wonder Womanin) soupeř, který do kin plánuje vstoupit ve stejný den? Scenárista Christopher Markus situaci okomentoval slovy „Když se dvě auta rozjedou proti sobě, někdo dříve či později strhne volant....“ A z nedávných slov Kevina Feigeho se zdá, že Marvel urputná snaha Warneru nijak nevzrušuje, protože Captain America 3 rozhodně nikam uhýbat nebude.

Zdroje: Absolute Radio, Warner, LA Times, The Wrap, Rehan Jalali, Just Jared, Mark Hughes I, Mark Hughes II, Gal Gadot, THR

Galerie: 4

Batman vs. Superman: Scénář stále ještě není hotový | Fandíme filmu Batman vs. Superman: Scénář stále ještě není hotový | Fandíme filmu Batman vs. Superman: Scénář stále ještě není hotový | Fandíme filmu Batman vs. Superman: Scénář stále ještě není hotový | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest