Batman vs. Superman představí další postavu

Batman vs. Superman představí další postavu | Fandíme filmu
Ve filmu se představí minimálně Batman, Superman a Wonder Woman. Teď produkce hledá dalšího herce, který by se opakovaně objevoval i v dalších DC filmech.

Server Latino-Review, to jméno už jste od nás slyšeli mnohokrát. Protože i když se mistr tesař občas utne, stejně pořád redaktor El Mayimbe patří mezi nejúspěšnější vyzvědače zákulisních tajemství, obzvláště co se komiksových filmů týče. Když se naposledy El Mayimbe dostal ke castingovým „inzerátům“, podařilo se mu s několika měsíčním předstihem odhalit, že Warner hledá Wonder Woman. Teď z castingového oddělení uniklo další zadání:

Produkce hledá muže černé pleti, kterému má být lehce přes dvacet a má mít dobrou fyzičku. V Batman vs. Superman se má postava jenom mihnout, ale měla by se objevovat i v dalších DC filmech. Režisér Zack Snyder se údajně kvůli roli sešel s Michaelem B. Jordanem. (Což se mi příliš nezdá, vzhledem k tomu, že je momentálně jednou z hlavních tváří Fantastické čtyřky). Samozřejmě by se mohlo jednat o nějakého „civilistu“, který se jednoduše objeví ve vícero DC filmech, avšak co se hrdinů a padouchů týče, El Mayimbe spekuluje o třech možnostech, které k danému popisu pasují.

Už dříve se hovořilo o tom, že by mělo být DC Universe do velké míry etnicky rozmanité a věkem by do castingové objednávky mohl sedět Dick Grayson (Robin). Další možností by byl několikrát vzpomínaný John Stewart - Green Lantern černé pleti. Ve spojitosti s rolí se doposud mluvilo o Denzelu Washingtonovi a o snědém Dwayneovi Johnsonovi. Zdaleka nejlépe by černošský mladík pasoval do brnění Cyborga.

Cyborg, jak už jeho jméno napovídá, je napůl člověk a napůl stroj, kterého jeho otec, geniální vědec, zachránil před jistou smrtí výměnou jeho poraněných orgánů a končetin za vyspělé robotické protézy. Ve svém kybernetickém těle se hrdina mezi svými vrstevníky cítí jako odstrčená zrůda, proto odchází do ústraní a posléze se stává členem hrdinského týmu Teen Titans, který jej přijme za vlastního. V nejnovějším restartu DC Universe je jedním ze zakládajících členů Justice League. Kromě zvýšené síly a odolnosti dokáže Cyborg komunikovat se stroji a má ve svém těle zabudované nejrůznější zbraně.

Opravdu se jedná o mladého černého muže, v Muži z oceli jsme navíc už měli možnosti vidět logo firmy S.T.A.R. Labs, která Cyborga v komiksech vyrobila. Henry Cavill také v nedávném interview uvedl, že by hrdinu ve filmech moc rád viděl - dle jeho slov se jedná o zajímavý mezistupeň mezi obyčejnými pozemšťany a mimozemskými nadlidmi.

Co říkáte? Mihne se příštím DC filmem další hrdina, nebo castingové oddělení hledá představitele obyčejného člověka?

Zdroj: Latino-Review

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest