Marvel Batmanovi se Supermanem neuhne

Marvel Batmanovi se Supermanem neuhne | Fandíme filmu
Pokud jste si mysleli, že Batman, Superman a Wonder Woman v jednom filmu budou opravdové eso, tak Marvel ten pocit asi nemá. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE 2: Těžko říct, nakolik věřit neznámému brazilskému serveru Judão, nicméně web tvrdí, že kontaktoval lokální pobočku Warneru, která mu vzkázala, že Batman vs. Superman vstoupí do kin o týden dříve, tedy 29.5. 2016. Že by Warner stáhnul ocas a utekl z boje? 

AKTUALIZACE: Tak už známe odpověď

Jakmile Warner oznámil, že 6.5. 2016 nasadí odloženou premiéru snímku známého jako Batman vs. Superman, řada pozorovatelů nabyla dojmu, že ať už měl Marvel na sejné datum naplánovaný jakýkoliv film, musí jej naprosto jistě přesunout. Proti dvěma nejslavnějším hrdinům dějin se přece nepostaví. Jenže postaví! Ředitel Marvelu Kevin Feige teď v několika rozhovorech rozhodně prohlásil, že studio v žádném případě z dříve zabraného data utíkat nehodlá.

Jaký film přesně daný den Marvel vypustí zatím nevíme, nicméně příliš mnoho možností není. Již před časem se proslýchalo, že by v daný den mohli do kin vstoupit Guardians of the Galaxy 2, o jejich vzniku ale prozatím nejspíš není vůbec rozhodnuto. Marvel může stoprocentně vybírat mezi Captainem Americou 3, Thorem 3 a Doctorem Strangem. O těchto filmech můžeme s jistotou říci, že je ve třetí fázi Marvel Universe uvidíme (a zároveň ještě nedostaly pevné datum premiéry). Uvidíme ale téměř určitě ještě jeden další. Pokud by totiž studio postupovalo podle dosavadního modelu a Avengers 3 uvedlo až v roce 2018, musí v roce 2016 a 2017 zaplnit čtyři termíny, protože Feige konečně definitivně potvrdil, že i v roce 2017 počítá studio se dvěma filmy (doposud měl na rok 2017 Marvel zabookované pouze jedno datum).

Tím dalším filmem mohou být zmiňovaní Guardians of the Galaxy 2, mohl by to být dlouho plánovaný Black Panther nebo Inhumans. V poslední době se mluví také o sólovce Černé vdovy a vždycky je šance, že vlastní film dostane také Hulk. Jenže máte pocit, že by se kterýkoliv ze jmenovaných hrdinů mohl postavit Batmanovi, Supermanovi a Wonder Woman v jednom filmu? Plánuje snad Marvel vyslat do boje někoho „postradatelného“, jen aby Warneru zbrzdil start jeho vlastního univerza? Nebo se studio plácne přes kapsu a zaplatí Robertu Downeymu Jr. nějakou nestydatou sumu, aby natočil Iron Mana 4?

Konec spekulací se každopádně blíží, protože Feige opět naznačil, že by Marvel mohl jít s pravdou ven ještě před letošním Comic-Conem!

Zdroje: Slashfilm, IGN

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest