Prozradil The Rock, že je nový Green Lantern?

Prozradil The Rock, že je nový Green Lantern? | Fandíme filmu
K oficiálnímu potvrzení je daleko, nicméně do sebe zapadá až podezřele mnoho okolností.

před dvěma lety v květnu The Rock na svém Twitteru naznačil, že by si mohl zahrát nějakou roli ve filmovém DC Universe. Tenkrát se, vzhledem k jeho velikosti spekulovalo o tom, že by to mohli být Shazam! nebo Lobo, ale už onehdy padlo také jméno Johna Stewarta, jednoho z Green Lanternů. Ještě téhož roku v červnu The rock zopakoval, že by si Stewarta zahrál rád. Potom jsme vás loni v prosinci informovali o další spekulaci o tom, že by se v Batman vs. Superman mohl objevit Green Lantern, i když tenkrát drby roli ještě spojovaly s Denzelem Washingtonem. Dwayne „The Rock“ Johnson ale mezitím nenápadně řádil dál.

Už v listopadu The Rock na svůj Twitter nahrál fotku sebe a Kevina Tsujihary, jednoho ze šéfů z Warneru, a přislíbil, že spolu chystají něco cool. Na konci prosince The Rock tweetoval znovu a uvedl, že v roce 2014 bude spolupracovat s DC. Teď je otázka, co znamená slovíčko „spolupracovat“? Herec by mohl spolu se studiem v letošním roce pouze něco chystat, ale pokud „spolupracovat“ znamená natáčet, pak je třeba připomenout, že jediným doposud oficiálně potvrzeným DC natáčením roku 2013 je pro tuto chvíli Batman vs. Superman, neoficiálně se hovoří o souběžném natáčení Justice League. O den dříve dokonce Rock vyfotil sám sebe v tričku s batmanovým logem a dodal, že rok je třeba uzavřít ve velkém stylu...

Zhruba v té době se objevila výše zmíněná zpráva, že by se v Batman vs. Superman mohl objevit Green Lantern (John Stewart) a už 2. ledna po Novém roce redaktor serveru Think McFly Think přišel se zákulisním drbem, že by si The Rock mohl zahrát Johna Stewarta. Zhruba v polovině ledna se o možném angažmá The Rock doslechl také server Latino-Review. A teď, před dvěma dny, se serveru Super Hero Movie News podařilo vyhrabat starší Rockův obrázek na Instagramu, který byl zveřejněn jedenáct dní poté, co se herec sešel s výše zmíněným Kevinem Tsujiharou. Dwayne k fotce připojil hashtag #JohnStewartCanStillWhupSupermansAss. Odhalil tedy herec svou příští roli už tenkrát? Posouzení důkazního materiálu necháme na vás.

John Stewart je jeden z mnoha členů Green Lantern Corps a jeho angažováním by filmaři vůbec nemuseli řešit, jestli budou nebo nebudou brát v potaz dříve natočený film s Halem Jordanem (ztvárnil ho Ryan Reynolds). Postava má v komiksem sice černou barvu pleti, nicméně Dwayne Johnson je snědý, jeho otec je černoch, matka má kořeny ve Francouzské Polynésii a jako o možném představiteli různých tmavých postav, se v jeho případě spekuluje poměrně často (Luke Cage, Black Adam, v minulosti hrál egyptského krále Škorpiona). Titulní obrázek je fan-made.

Zdroje: The Rock I, II, III, IV, V, VI, Latino-Review, SHMN, Aggressive Comix

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest