Co nasadí Marvel proti Batman vs. Superman?

Co nasadí Marvel proti Batman vs. Superman? | Fandíme filmu
Známe konečně jméno filmu, který Marvel uvede 6. května 2016 do kin?

Když se Warner rozhodl odložit Batman vs. Superman, přeložil pokračování Muže z oceli na 6.5. 2016, tedy na datum, které si už v minulosti zabral Marvel. Doposud jsme netušili, jakou premiéru na daný den Marvel chystá, nicméně se všeobecně tipovalo, že studio před Batmanem a Supermanem, dvěma největšími titány komiksového světa, nakonec uhne. Podle serveru Joblo však půjde do přímého souboje.

Joblo tvrdí, že 6. května 2016 Marvel uvede Guardians of the Galaxy 2! Joblo zároveň tvrdí, že příští rok Guardians dostanou vlastní animovaný seriál. Co k tomu dodat? Pokud se zpráva potvrdí, musíme si položit otázku, proč zrovna Guardians of the Galaxy? Jen dva roky po prvním dílu, s rozhodnutím učiněným dlouho před jeho premiérou. Varianty mě napadají jen dvě. Buď Marvel předpokládá, že film sice bude ziskový, ale výrazně méně, než kterákoliv jiná série a Guardians v souboji se Supermanem zkrátka obětuje. Nebo se z Guardians líhne ohromná pecka galaktických rozměrů...

Dále, pokud by skutečně měli Guardians 2 premiéru v roce 2016, zbýval by Marvelu ve třetí fázi dost možná už jenom jeden další volný slot! Slotů je dohromady celkem šest, přičemž jeden zabere Ant-Man, jeden Avengers 3, jeden Guardians a podle starších zpráv by si další dva mohli podělit Thor 3 a Captain America 3. Také se zdá, že Doctor Strange je pro další fázi napevno schválený, takže na jakékoliv další hrdiny, jako jsou Black Panther, Inhumans, nějaká ženská hrdinka nebo samostatný Hulk, bychom si museli opět několik dalších let počkat. Uvidíme, zda se letos na Comic-Conu dočkáme oficiálního potvrzení.  

Zdroj: Joblo

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest