Superman: Henry Cavill by rád potkal Cyborga

Superman: Henry Cavill by rád potkal Cyborga | Fandíme filmu
Henry Cavill rozebírá easter eggy z Muže z oceli a chválí Bena Afflecka. Ten chválí Zacka Snydera.

Na Blu-ray Muže z oceli lze zkoumat easter eggy, ve kterých Zack Snyder nenápadně odkazuje na celou řadu dalších postav z DC Universe, a když byl Henry Cavill při propagaci disku na easter eggy tázán, zmínil se o tom, že největší zájem v něm vzbudil Cyborg. V Man of Steel nechybí odkaz na Batmana, který se ve druhém filmu samozřejmě objeví a stejně tak Cavill připomíná, že dříve či později se dočkáme Lexe Luthora - v Muži z oceli je vidět logo firmy Lexcorp. O Cyborgovi se ale Henry domnívá, že by byl vedle Batmana dalším zajímavým mezistupněm mezi obyčejnými pozemšťany a mocnými nadlidmi. Na Cyborga ve filmu odkazuje logo firmy S.T.A.R. Labs, která jej v komiksech vyrobila.

Cyborg, jak už jeho jméno napovídá, je napůl člověk a napůl stroj, kterého jeho otec, geniální vědec, zachránil před jistou smrtí výměnou jeho poraněných orgánů a končetin za vyspělé robotické protézy. Ve svém kybernetickém těle se hrdina mezi svými vrstevníky cítí jako odstrčená zrůda, proto odchází do ústraní a posléze se stává členem hrdinského týmu Teen Titans, který jej přijme za vlastního. V nejnovějším restartu DC Universe je jedním ze zakládajících členů Justice League. Kromě zvýšené síly a odolnosti dokáže Cyborg komunikovat se stroji a má ve svém těle zabudované nejrůznější zbraně. 

Ať už se Cyborga ve filmech někdy dočkáme nebo nedočkáme, stoprocentně nás nemine nový Batman, kterého ztvární Ben Affleck. Řada fanoušků je k jeho obsazení skeptická, avšak Cavill se domnívá (jak jinak), že v roli bude skvělý. Sám Affleck zase nešetří slovy chvály na adresu Zacka Snydera. Pokud režisér neví co dělá, výsledný film nemůže fungovat a v případě superhrdinů v kostýmech může být vyloženě k smíchu. A to, co zatím Affleck z Batman vs. Superman viděl, v něm budí budí velkou důvěru v Snydera i celý projekt.

Zdroje: Warner, EW, Total Film

Muž z oceli

14.06.2013 | USA, Velká Británie, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest