Batman vs. Superman: Zřejmě se upravuje scénář

Batman vs. Superman: Zřejmě se upravuje scénář | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Tají Warner něco? Zranil se Ben Affleck? Chystá se souběžné natáčení Justice League? AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Ben Affleck se objevil na včerejším předávání SAG Awards a na první pohled vypadá naprosto v pořádku. Pokud si tedy skutečně způsobil jakékoliv zranění, zřejmě se nejedná o nic, co by výrazně omezovalo jeho pohyblivost. Podívejte se sami na video na konci článku v fotografie dole v galerii.

Původní článek: Dnes, v nočních hodinách, jsme se dozvěděli, že se Batman vs. Superman z nejasných důvodů odsouvá. Než se dočkáme nějakého pořádného vysvětlení, bude to zřejmě trvat, nicméně zapátrali jsme a několik dalších podrobností pro vás máme už teď.

Natáčení bylo údajně odloženo už v úterý. Zpráva o tom, že si Affleck zlomil nohu při lyžování, se poprvé objevila ve čtvrtek, jenže to bylo pouze na jednom diskusním fóru a nikdo ji nebral vážně. Když se záležitost rozhodl propátrat fanouškovský server Batman News, Warner se zřejmě rozhodl jednat. Studio nadále popírá, že by si Ben Affleck zlomil nohu, stejně tak to popírá i bulvární server Gossip Cop. Podle dalšího pátrání Batman News další zdroje uvádějí, že si Affleck nezlomil nohu, ale několik žeber... Poznámka na okraj: Poměrně často hollywoodským hercům smlouva něco tak riskantního jako je lyžování zakazuje.

Warner trvá na tom, že k odkladu došlo z tvůrčích důvodů, aby na všechno bylo dost času. Insider z Batman-on-film se snaží spojit s dalšími zdroji, ale podle jeho dosavadních zjištění se nemáme čeho bát. Affleck je prý v pořádku, pouze se upravuje scénář, aby byl film ještě lepší. Což by korespondovalo s vyhýbavým vyjádřením studia. Připomínáme, že koncem minulého roku byl k projektu přizván oscarový scenárista Chris Terrio, takže je možné, že jeho úpravy byly nakonec rozsáhlejší, než se zprvu zdálo.

Další novináři podotýkají, že je zvláštní, že Warner vydal prohlášení v pátek v pět hodin odpoledne, navíc v době, kdy většina amerických novinářů odjela na festival v Sundance, takže se nemohou zprávě blíže věnovat a kontaktovat své zákulisní zdroje. Je ale klidně možné, že se studio pouze snažilo pohotově reagovat na šířící se zvěsti o Affleckově zranění. Nicméně, žádná fotka herce v plném zdraví (která by všechny pochyby okamžitě smetla ze stolu), se zatím neobjevila.

Ty nejdivočejší spekulace bádají nad tím, jestli někdo z herců (možná přímo Affleck) z projektu nevycouval, popřípadě jestli se studio nesnaží odložit natáčení kvůli časovému harmonogramu někoho ze zúčastněných. Už dříve se objevily zprávy, že Warner předělává Batman vs. Superman na Justice League anebo hodlá Batman vs. Superman a Justice League točit najednou, tudíž by odklad mohl být zapříčiněný tím, že se studio snaží dlouhé natáčení přizpůsobit všem hercům.

Sečteno podtrženo, kolem odsunu stále visí mnoho otazníků (zveřejněte Affleckovu fotku), avšak jako nejpravděpodobnější důvod odkladu se vážně jeví další upravování scénáře.

Ben Affleck na SAG Awards

 

Zdroje: Pop Sugar, Batman-on-film, Gossip Cop, Deadline, SHH, Batman-News, El-Mayimbe

Galerie: 4

Batman vs. Superman: Zřejmě se upravuje scénář | Fandíme filmu Batman vs. Superman: Zřejmě se upravuje scénář | Fandíme filmu Batman vs. Superman: Zřejmě se upravuje scénář | Fandíme filmu Batman vs. Superman: Zřejmě se upravuje scénář | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest