Batman vs. Superman bude především o Supermanovi

Batman vs. Superman bude především o Supermanovi | Fandíme filmu
Kolik prostoru dostanou jednotliví hrdinové, na které záporáky se můžeme začít připravovat a další podrobnosti z příprav filmu.

Kolem filmu Batman vs. Superman se rojí celá řada drbů, a tak redaktor renomovaného serveru Batman-on-Film sednul a podělil se s čtenáři o špetku ze své zákulisní moudrosti, aby alespoň něco uvedl na pravou míru. Navzdory názvu a zvěstem o obsazení dalších a dalších postav, bude Batman vs. Superman primárně dalším příběhem muže z oceli. Superman je hlavní postava, oba dva záporáci jsou tradičně spjati s jeho komiksovými sešity. Batman bude hrát ve filmu významnou roli, nicméně třeba Wonder Woman bude mít podle redaktora BoF ve filmu pouze větší cameo (i když v tomto případě se jedná pouze o jeho osobní názor, nikoliv o informaci, kterou by měl potvrzenou ze zákulisí). Ve filmu bude Lex Luthor. A i když nesmí redaktor prozradit identitu druhého záporáka, je to jeden z těch, o kterém mluví většina drbů. Čili Metallo nebo Doomsday (osobně sázím na Metalla). Ve filmu se v žádném případě neobjeví Martian Manhunter ani Aquaman.

A jaké jsou další zprávy z příprav Batman vs. Superman? Rozpočet bude opět obrovský, jenom ve státě Michigan produkce utratí 131 milionů dolarů. Pořád nemůže být řeč o oficiálním potvrzení, nicméně další zákulisní zdroj tvrdí, že Lexe Luthora ztvární Bryan Cranston (Breaking Bad). Wonder Woman nebude nosit žádné miniplavečky, ale určité brnění. Na úplný závěr pak dodáme jenom to, že nejpozději v létě uvidíme nový Batmobil – tehdy by se scény s Batmanovým autem měly natáčet a není pochyb, že z placu uniknou nějaké fotografie, jak je to v posledních letech obvyklé.

Zdroje: Batman on Film I, Batman on Film II, Superhero Movie News, John Campea, Latino-Review

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest