Batman vs. Superman usiluje o Joaquina Phoenixe

Batman vs. Superman usiluje o Joaquina Phoenixe | Fandíme filmu
Joaquin Phoenix by si mohl zahrát klíčového záporáka, studio o něj stojí. A jak je to s ostaními herci, kteří procházejí castingem?

Studio Warner si podle informací hollywoodského zpravodaje Variety vyhlédlo Joaquina Phoenixe do role hlavního záporáka, kterým ve filmu Batman vs. Superman bude s největší pravděpodobností Lex Luthor! Nedávno se sice proslýchalo, že by studio rádo obsadilo jako nejslavnějšího Supermanova záporáka herce černé pleti, nicméně Variety je zdroj podstatně důvěryhodnější. Phoenix je vynikající dramatický herec a role by se jistě svedl zhostit se zarputilostí sobě vlastní. Zatím není jisté, zda by o part měl vůbec zájem, nemluvě o tom, že by momentálně měl zvažovat také účast ve snímku Sea of Trees Guse Van Santa, který by mu mohl v natáčení zabránit.

O role ve filmu se ucházejí také Jason Momoa a Callan Mulvey, nicméně tihle dva prý nikdy nebyli zvažování do role hlavního záporáka. Už delší dobu se hovoří o tom, že by měl mít film záporáky dva a vzhledem k tomu, že proti Supermanovi nemá Lex sám o sobě nejmenší šanci, bylo by jedině logické, kdyby měl někoho k ruce. Často vzpomínaný Doomsday je teprve pro druhý film série možná přeci jen příliš silný kalibr (zvlášť když by se měl dělit o prostor s Luthorem), nicméně často se spekuluje také o Metallovi (kyborgovi poháněném kryptonitem), který by jako někdo, koho Lex vyšle to přímé konfrontace se Supermanem, mohl fungovat výborně. Do příběhu by také výborně zapadal Batmanův důvtip – temný rytíř by musel vymyslet, jakým způsobem se Superman dostane kryptonitem poháněnému robotovi na kobylku.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest