Spider-Man: Venom a Sinister Six jsou na cestě!

Spider-Man: Venom a Sinister Six jsou na cestě! | Fandíme filmu
Sony to s rozšířeným pavoučím univerzem myslí vážně a odhalilo podrobné plány na nejbližší léta, včetně podrobností o Amazing Spider-Manovi 3.

Před pár týdny Sony potvrdilo, že starší zvěsti jsou pravdivé a studio se skutečně pokusí na Spider-Manovi vystavět rozšířené komiksové univerzum! V rámci Sony vznikla specializovaná skupina scenáristů, která má za úkol budovat pavoučí vesmír a propojovat jednotlivé filmy kontinuální příběhovou linií. Součástí skupiny jsou scenáristé Alex Kurtzman (Amazing Spider-Man 2, Star Trek, Transformers, Mission: Impossible III), Roberto Orci (Amazing Spider-Man 2, Star Trek, Transformers, Mission: Impossible III), Jeff Pinkner (Amazing Spider-Man 2, seriály Fringe, Lost, Alias), Ed Solomon (Muži v černém, Charlieho Andílci, Podfukáři) a Drew Goddard (Monstrum, Cabin in the Woods, Světová válka Z, Lost, Buffy), které doplňují ještě režisér Marc Webb (Amazing Spider-Man 1 a 2) a producenti Avi Arad (Amazing Spider-Man, Spider-Man, X-Men, Iron Man atd.) a Matt Tolmach (Amazing Spider-Man 1 a 2).

Ze všeho nejdřív specializovaná skupina připraví Amazing Spider-Mana 3, který by se měl začít natáčet už příští rok na podzim, aby se stihla premiéra 10. června 2016. Scénář píší Alex Kurtzman, Roberto Orci a Jeff Pinkner a studio doufá, že jako režisér se opět vrátí Marc Webb. A potom se začnou dít věci! Alex Kurtzman, Roberto Orci a Ed Solomon napíší Venoma, kterého zrežíruje Kurtzman (zatím režíroval pouze průměrnou romanci Lidé jako my a zřejmě právě kvůli Venomovi se nebude podílet na scénáři ke Star Treku 3). Samostatný Venom se v minulosti už několikrát připravoval, avšak aktuální projekt zřejmě se starším vývojem nebude mít vůbec nic společného. Podrobnosti o slavném Spider-Manově záporákovi najdete v našem starším článku.

Nakonec se dočkáme také samostatného filmu The Sinister Six, který napíše Drew Goddard a mohl by jej také režírovat. Goddar je miláčkem popkulturních geeků a z výše jmenovaných pánů je jeho jméno zdaleka nejzajímavější, ale i tak je dost těžké si představit film, ve kterém by měli prim hrát Spider-Manovi záporáci. Nikde samozřejmě není řečeno, že se Spider-Man ve filmu neobjeví, avšak oficiální tisková zpráva prozatím hovoří o tom, že se The Sinister six „zaměří na záporáky série“ a Andrew Garfield nedávno připomněl, že má smlouvu pouze na tři filmy. Je tedy docela klidně možné, že Amazing Spider-Mana 4, kterého studio zhruba před půl rokem oznámilo na květen 2018, nakonec vystřídá právě Venom nebo The Sinister Six. Což nám ale samozřejmě nijak nevysvětluje, jak by si obdobné filmy bez svého hlavního hrdiny poradily. Každopádně je pavoučí budoucnost plná příjemného očekávání.

Zdroj: Electro Arrives

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest