Amazing Spider-Man by mohl přijít o Spider-Mana

Amazing Spider-Man by mohl přijít o Spider-Mana | Fandíme filmu
Andrew Garfield mluví o Amazing Spider-Manovi, ale také o budoucnosti, která je překvapivě nejistá.

Britské Yahoo Movies dostaly možnost promluvit s herci Amazing Spider-Mana 2 a režisérem Markem Webbem a vytáhly z nich celou řadu zajímavostí. Andrew Garfield připustil, že jednička nebyla ideální, protože se filmaři museli soustředit na celou řadu elementů, včetně opětovného převyprávění pavoukova originu. Naštěstí si film vedl tak dobře, že napodruhé měli filmaři podstatně volnější ruce, mohli se do Spider-Mana pořádně zakousnout a ukázat věci, které jsme na plátně doposud neviděli.

Poprvé se v hraném filmu objeví záporák Electro, hlouběji prozkoumáme vztah s Gwen Stacey, který vzhledem k Peterovu dvojímu životu přeci jen dostává určité trhliny. A protože většinu základních bloků Spider-Manova světa už známe, může se Peter do nového dobrodružství ponořit po hlavě. Marc Webb Amazing Spider-Mana 2 označuje vyloženě jako akční film! Všichni herci se shodují na tom, že dvojka bude kolosální a Jamie Foxx doplňuje, že minule byli všichni začátečníci, ale teď už Marc Webb ví, co dělá a mohl se do velkofilmové akce pořádně opřít. Těšit se máme především na bitvu na Time Square.

To však neznamená, že by veškerá epičnost zabila osobní příběhy našich hrdinů. Andrew Garfield dokonce tvrdí, že je příběh tak emocionální, že když poprvé četl scénář, tak brečel. Otázkou potom, je, co předvede trojka, když herci takhle bájí o dvojce. Webb připomíná, že Amazing Spider-Man byl od počátku koncipován jako trilogie. A trilogie je klíčové slovo, protože i když už Sony stačilo oznámit i Amazing Spider-Mana 4, Andrew Garfield uvádí, že čtvrtý film je pro něj novinkou! Kontrakt má na tři filmy a čtvrtý s ním „nemá nic společného“. Silná slova. Že bychom už po třech filmech zase přeobsazovali? To snad ne, jen studio bude muset Garfieldovi přiklepnout pořádný honorář, když ve svých smlouvách nemyslelo dostatečně dopředu.

Zdroj: Yahoo Movies UK

Amazing Spider-Man 2

02.05.2014 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest