Amazing Spider-Man 2: Štáb doplňuje trailer

Amazing Spider-Man 2: Štáb doplňuje trailer | Fandíme filmu
Odhalte spolu s Marcem Webbem a herci pikantní detaily o dnes zveřejněném traileru.

První trailer na Amazing Spider-Mana 2 je pár hodin venku, a i když chystáme vlastní rozbor, pojďte se nejprve podívat, co byli k upoutávce ochotní prozradit herci a režisér. Všechno potřebné se dozvíte ve videu na konci článku, ale pokud nevládnete angličtinou, vybíráme pro vás alespoň ty základní body.

První záběr traileru by měl být prvním (nebo jedním z prvních) záběrů filmu, kdy Spider-Mana potkáváme přesně tak, jak ho máme rádi – ve vzduchu, kde zažívá radost z letu. Záběr se prý připravoval osm měsíců. Následující moment s Peterem na střeše je zase pro změnu poslední scéna, kterou štáb zaznamenal, než padla poslední klapka. Natáčelo se v New Yorku, kde Andrew Garfield, představitel Petera Parkera, skutečně seděl na střeše věžáku. Samozřejmě jištěný lanem.

Na Rhina mnoho fanoušků nadává, avšak režisér Marc Webb si stojí za tím, že to co funguje v kreslené podobě nemusí fungovat v hrané. Ve „skutečném“ světě filmu by zmutovaný Rhino podle něj nedával smysl, ale zároveň filmaři chtěli zachovat jeho klasické atributy. Má to být silná, jednoduchá a přímočará potvora. O vzniku postroje se ve filmu mnoho nedozvíme, ale měl by působit dojmem, že si jej Aleksei Sytsevich dokázal vyrobit sám.

Emma Stone poprvé v životě hrála vícekrát stejnou roli a o Gwen prozradila jen tolik, že se snaží vyrovnat se smrtí svého otce a dál dbát na své vzdělání. Existuje možnost, že odjede studovat na Oxford. O mnoho sdílnější nebyl ani Dane DeHaan, představitel Harryho Osbornea, se kterým se Peter léta neviděl a scéna v traileru dva dávné přátele zachycuje v momentu, kdy si spolu mají po letech poprvé zase vyrazit.

Právě lidi, na kterých Peterovi záleží, jsou Spider-Manovou největší slabinou, protože nepřítel může právě tady píchnout doslova do živého. Hlavním záporákem filmu bude Electro, o kterém Jamie Foxx prozrazuje, že než jej nasoukali do postroje, ve kterém roli hrál, trvalo to vždy nějakých dvacet minut, a pak jej čekalo několik hodin, kdy se mohl sotva hnout a přitom se musel vší silou snažit, aby v sobě našel zlo, které z Electra prýští. Vedle Electra bude Spider-Man údajně bojovat s řadou dalších nepřátel. Skrývají se za tímto tvrzením Goblin a Rhino? Nějací bezejmenní poskokové, které skolí jedna rána pavučinou? Anebo se ve filmu skutečně objeví ve vedlejších úlohách postavy jako je například Shocker, jehož možnou účast naznačuje virální kampaň?

Co je ale podstatné, ať už Peter vyřídí záporáků kolik bude chtít, dokud nezlikviduje jejich zdroj, budou přicházet další. A tím zdrojem je v sérii Amazing Spider-Man všemocný Oscorp, který režisér Marc Webb v jednom z dřívějších rozhovorů přirovnal k Impériu ze Star Wars. Peterův tatínek už před lety tušil, že rozpínavost mocné společnosti nemůže dopadnout dobře, a proto musel být také odstraněn ze scény. A podobný osud se zřejmě chystá i pro Petera, protože jak říká Webb, to co se ve druhém filmu dozví Peter o své minulosti, bude předurčovat jeho budoucnost. Užijte si informační nálož také ústy samotných herců a režiséra a těšte se na náš vlastní trailerový rozbor.

Amazing Spider-Man 2: Režisér a herci rozebírají trailer

Amazing Spider-Man 2

02.05.2014 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest