Kniha džunglí: Jon Favreau chystá moderní verzi

Kniha džunglí: Jon Favreau chystá moderní verzi | Fandíme filmu
Režisér prvních dvou Iron Manů slibuje velkolepé Mauglího dobrodružství, s "mystickými" elementy.

Román Rudyarda Kiplinga, Kniha džunglí, zná nejspíš drtivá většina z vás. Sbírka krátkých povídek, které se po většinu času točí kolem Mauglího, kluka kterého v Indické džungli vychovali vlci a mezi jehož přátelé patří medvěd s panterem, jsme na plátně kin mohli vidět již nejednou. A je to opět studio Disney, které chce již po několikáté tuto knihu znova natočit, tentokrát opět jako hraný film. Novinka by nejspíš zapadla, nebýt režiséra, se kterým Disney vyjednává. Není jím nikdo jiný, než hvězda poslední dekády, všestranný Jon Favreau. Jon si dal chvíli oddych od velkých projektů, aby natočil indie snímek Chef (mimochodem s hvězdným obsazením - Robert Downey Jr. a Scarlett Johansson), a teď už má zase apetit na větší sousto. Režisér k látce řekl:

„Nemohu toho zatím moc prozradit, ale náš přístup je poměrně neotřelý. Doufáme, že se nám rodinnou látku podaří znovu přivést k životu se zapojením určitých mystických prvků, což by mohla být ohromná zábava. Šlo by o můj první opravdu rodinný film od dob Vánočního skřítka (Elf) a nebudou chybět akční sekvence a visuální efekty, takže si myslím, že při natáčení zúročím své zkušenosti z Iron Mana.“

Pokud vše půjde podle plánu a obě strany si plácnou, natáčet se začne již příští rok, aby se premiéra stihla na Vánoce roku 2015. Scénář napsal Justin Marks.

Nevím jak vy, ale představa Mauglího rozsévajícího spoušť ala Iron Man, mě víc děsí, než naplňuje očekáváním. Osoba Jona Favreau by snad ale mohla zaručovat určitou kvalitu, tak doufejme, že vše dobře dopadne.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest