Christoph Waltz resuscitoval Tarzana

Christoph Waltz resuscitoval Tarzana | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Vypadalo to, že se nového Tarzana nakonec nedočkáme, ale teď jsou přípravy opět v plném proudu, hledá se Jane.

Potom, co David Yates dokončil pro Warnery Harryho Pottera, domluvil se se studiem na další knižní adaptaci. Měl na filmová plátna přivést populárního Tarzana. Bohužel, na jaře letošního roku se studio zaleklo vysokého rozpočtu a celý projekt byl pozastaven na neurčito. Teď je ale doba nejistoty, zdá se, u konce, protože se proslýchá, že vedle již dříve domluveného Alexandra Skarsgarda (Tarzan) se začaly obsazovat i další role.

Úlohy padoucha by se neměl zhostit nikdo jiný, než démonický Christoph Waltz. Všichni ho budete znát především jako plukovníka Landu z Hanebných Panchartů a i tentokrát by si měl zahrát postavu z armády. Vedle Tarzana a záporáka je samozřejmě třeba obsadit ještě roli Jane Porter, hrdinovy milé. Původně to vypadalo, že by postavu mohla ztvárnit Jessica Chastain, teď jsou však ve hře dvě jiné adeptky. Studio by prý nejraději obsadilo Emmu Stone (Amazing Spider-Man, Bláznivá, zatracená láska), ale kvůli jejímu nabitému diáři není příliš pravděpodobné, že by spolupráce nakonec vyšla. Druhou adeptkou je pak nepříliš známá Margot Robbie, kterou by letos na podzim mohl zviditelnit Scorseseho Vlk z Wall Street. Dole v galerii můžete posoudit, která z dam by se víc zamlouvala právě vám.

Projekt pořád ještě čeká na oficiální schválení, avšak předpokládá se, že vytouženou zelenou by Tarzan mohl dostat už letos v listopadu a příští rok v létě by pak začalo natáčení. Premiéra by tudíž nejspíš vyšla na rok 2016.

Zdroje: Variety, Wrap, Slashfilm, Collider

Galerie: 2

Christoph Waltz resuscitoval Tarzana | Fandíme filmu Christoph Waltz resuscitoval Tarzana | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest