The Grand Budapest Hotel: Roztomilý trailer

The Grand Budapest Hotel: Roztomilý trailer | Fandíme filmu
Wes Anderson představuje nejnovější výron své barvité fantazie. Asistují Ralph Fiennes, Edward Norton, Adrien Brody či Willem Dafoe.

Když jsme vás již při dvou předchozích příležitostech informovali o skvěle obsazeném projektu Wese Andersona, s více než desítkou obsazených hvězd, znělo to jako pohádka, splněný sen řady filmových fanoušků, podobně jako v případě akčních The Expendables. Ale teprve až nyní, když světlo světa spatřil první trailer, dokážeme při pohledu na jednotlivé herecké tváře plně ocenit, na jak parádní podívanou se můžeme všichni těšit.

Ve více než dvouminutové upoutávce na náš kouká slavná tvář téměř z každého záběru. Sami se můžete přesvědčit, že mnoho z nich bude k vidění v naprosto jiných rolích, než na jaké jsme u nich byli doposud zvyklí. Na první pohled je jasné, že režisér Wes Anderson se nebude brát příliš vážně. Snímek se ponese v tragikomickém duchu, sází na humor na pozadí vážného tématu, tj. příběhu hoteliéra (Ralph Fiennes), který je neprávem obviněn z vraždy a krádeže vzácného uměleckého díla.

Jen pro připomenutí, ve filmu se objeví následující herci a herečky: Ralph Fiennes, F. Murray Abraham, Edward Norton, Mathieu Amalric, Saoirse Ronan, Adrien Brody, Willem Dafoe, Léa Seydoux, Jeff Goldblum, Jason Schwartzman, Jude Law, Tilda Swinton, Harvey Keitel, Tom Wilkinson, Bill Murray nebo Owen Wilson. Nejlepší zpráva nakonec: Z původně zamýšlené premiéry ke konci příštího roku sešlo, film se objeví v amerických a britských kinech již 7.3. 2014. Tak snad se co nejdřív dočkáme i u nás!

The Grand Budapest Hotel: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest