Představujeme: Hector and the Search for Happiness

Představujeme: Hector and the Search for Happiness | Fandíme filmu
Populární komik Simon Pegg v gumpovsky hřejivm filmu.

Zdá se, že se s filmy podle knižní předlohy roztrhl pytel. Teď se mezi ně zařadil film Hector and the Search for Happiness (Hektorova cesta aneb hledání štěstí), podle bestselleru Francoise Lelorda.

Příběh nám představí exentrického a přesto neodolatelného psychiatra Hectora (Simon Pegg) z Londýna, kterého zastihneme v životní krizi. Jeho pacienti se prostě neléčí a nejsou o nic šťastnější, když opouští jeho ordinaci. Možná to má ale na svědomí fakt, že sám Hector vlastně netuší, co to znamená být šťastný. Proto se rozhodne pro razantní změnu a vyrazí na cestu kolem světa, aby našel onen kýžený pocit i sám sebe. Společně s ním navštívíme například Čínu nebo Afriku.

Po Peggově boku uvidíme Rosamund Pike, jako Hectorovu dlouholetou přítelkyni, oscarového Christophera Plummera v roli prefosora Coremana, který vede katedru šťěstí na Kalifornské univerzitě (UCLA), Stellana Skarsgarda, který ztvární zbohatlíka, se kterým se Hector spřátelí v letadle mířícím do Číny, a dále Toni Collette či Jeana Rena. Projekt dává do kupy režisér Peter Chelsom (Smím prosit, Lásce na stopě), který prý podobný námět hledal již dlouho a přirovnává jej k snímkům jako Byl jsem při tom nebo Forrest Gump. Simon Pegg je podle něj nejen skvělým komikem, ale také citlivým hercem, díky kterému byste Hectora následovali až na konec světa.   

V galerii si můžete prohlédnout první fotku z této romantické komedie, o kterou se Pegg podělil s fanoušky pomocí svého Twitteru. Pro Pegga a Pike je to druhý společný projekt – vidět tyto britské herce pospolu můžete také letošní komedii U Konce světa.

Zdroje: Collider, Peggův Twitter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest