Black Sea: Jude Law jako kapitán ponorky

Black Sea: Jude Law jako kapitán ponorky | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Režisér Kevin Macdonald (Poslední skotský král) pošle posádku rozhádaných chamtivců za potopeným zlatem. Uvnitř první fotky z filmu.

V příštím roce se v kinech objeví zajímavý projekt režiséra Kevina Macdonalda, s názvem Black Sea. Dobrodružný thriller se točí okolo kapitána ponorky, který po vyhazovu z britského námořnictva přijme nabídku velet posádce plné různých zkrachovalých existencí. Jejich cílem je najít potopenou ponorku z druhé světové války na dně Černého moře, o které se říká, že je plná zlata. Čím více se blíží k vytoužené kořisti, tím víc houstne atmosféra a do popředí se dostává chamtivost.

Jak již bylo uvedeno na začátku, režisérem je skot Kevin Macdonald, který se do povědomí diváků zapsal filmem The Last King of Scotland. Jako režisér je podepsán rovněž pod dramatem z novinářského prostředí State of Play s Russelem Crowem v hlavní roli, ale je také držitelem Oscara za nejlepší dokument. V roce 2000 uspěl jeho snímek One Day in September o teroristickém útoku na olympijských hrách v Mnichově.

Autorem scénáře k Black Sea je Dennis Kelly, který má za sebou spíše méně známou seriálovou tvorbu. V hlavní roli kapitána ponorky se objeví Jude Law, ve vedlejších rolích potom spatříme například Scoota McNairyho (menší role ve filmech Argo, nebo Killing Them Softly), Karla Daviese (Alton Lannister ze seriálového hitu Game of Thrones), nebo Konstantina Khabenskyho (menší role ve filmech Wanted nebo World War Z). Black Sea se stále natáčí, v kinech bychom tento film měli vidět v průběhu roku 2014. V galerii si můžete prohlédnout první fotografie z filmu.

Zdroje: EW

Galerie: 3

Black Sea: Jude Law jako kapitán ponorky | Fandíme filmu Black Sea: Jude Law jako kapitán ponorky | Fandíme filmu Black Sea: Jude Law jako kapitán ponorky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest