Hunter Killer: McG natočí ponorkový thriller

Hunter Killer: McG natočí ponorkový thriller | Fandíme filmu
Režisér letních oddechovek chystá politický thriller s přídechem studené války.

Režisér s přezdívkou McG (skutečným jménem Joseph McGinty Nichol) na počátku milénia vpustil do kin svůj celovečerní debut podle seriálu Charlieho andílci. Byla to klipařina jako bejk, ale nedala se jí upřít solidní dynamika a trio krásných hrdinek. Od té doby McG natočil pokračování Andílků, sportovní drama Návrat na vrchol, rozporuplně přijatou čtyřku Terminátora nebo akční komedii Tohle je Válka!. Letos by měl pravděpodobně přijít se snímkem Three Days to Kill, ze kterého je údajně filmové studio Relativity nadšeno. Thriller napsal a produkoval Luc Besson. V hlavní roli se objeví Kevin Costner a po jeho boku mu budou sekundovat Amber Heard (Rumový deník) a Hailee Steinfeld (Enderova hra). Další podrobnosti o filmu naleznete ve starší novince.

Při natáčení mezi studiem a režisérem zřejmě fungovaly dobré vztahy, takže McGmu s největší pravděpodobností do rukou přistane další projekt, a tím by měl být Hunter Killer. Film bude vycházet z románu Firing Point napsaný dvojicí autorů Donem Keithem a Georgem Wallacem. Příběh se zaměřuje na nezkušeného kapitána ponorky, který musí spolupracovat s týmem Navy SEALs, aby zachránili ruského prezidenta, který se stal rukojmím během vojenského převratu. U moci aktuálně stojí ruský generál, kterého svrbí prst na spoušti a hrozí rozpoutat třetí světovou válku. Scénář k tomuto akčnímu thrilleru napsali Jamie Moss (Street Kings), Arne Schmidt (Řetězová reakce) a John Kolvenbach. Za produkcí stojí Neal H. Moritz, jenž je zodpovědný například za Rychlou a zběsilou sérii, R.I.P.D. nebo 21 Jump Street.

Poznámka na závěr: Hunter Killer měl původně točit Phillip Noyce (Salt). Poté ho vystřídal Antoine Fuqua, který ale odešel natočit raději Pád Bílého domu.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest