Sherlock Holmes: Trojka se pomalu hýbe vpřed

Sherlock Holmes: Trojka se pomalu hýbe vpřed | Fandíme filmu
A Jude Law tvrdí, že další filmové pokračování nejslavnějšího literárního detektiva bude lepší a chytřejší než předchozí části.

Sequel Sherlocka Holmese - Hra stínů ve světových kinech urval více jak půl miliardovou částku a studio Warner Bros. by se dalšímu dílu rozhodně nebránilo. Aktuálně o dalším pokračování dobrodružství detektiva Holmese krátce promluvil Jude Law, jenž ztvárnil jeho věrného společníka doktora Watsona. Podle jeho slov je příprava trojky pomalý proces. Nikdo zkrátka nechce nic uspěchat a všichni si dávají pořádně záležet, aby výsledek stál potom opravdu za to. Navíc herec dodává, že třetí díl by měl být lepší a chytřejší než první dva snímky. No uvidíme, jestli tvůrci dostojí svým slibům, klidně jim ten čas dopřejeme.

Na scénáři by měl pracovat Drew Pearce, který se letos podílel na Iron Manovi 3. Role Sherlocka by se měl znovu zhostit Robert Downey Jr. a o režii by se mohl potřetí postarat Guy Ritchie, který momentálně huláká pokyny na place chystaného špionážního filmu The Man from U.N.C.L.E.. Nechali byste si další filmové dobrodružství Sherlocka Holmese líbit? Nebo dáváte raději přednost tomu televiznímu s Benedictem Cumberbatchem v moderním podání?

 

Zdroj: Empire

Sherlock Holmes 3

15.06.2019 | USA
Akční, Krimi, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest