První pohled: Daniel Craig se v Na nože 3 výrazně proměnil

První pohled: Daniel Craig se v Na nože 3 výrazně proměnil | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 2 obrázky
Natáčení třetího případu výstředního detektiva začalo. Přidala se další hvězda.

Natáčení Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery (Na nože 3) začalo. Oznámil to režisér Rian Johnson na sociálních sítích. Při té příležitosti sdílel první fotografii, která automaticky vyvolává pozornost. Detektiv Benoit Blanc je totiž k nepoznání. Zatímco dosud byl vždy hladce oholen a krátce zastřižen, tentokrát má vousy a delší vlasy. To i u samotného Daniela Craiga vídáme jen výjimečně, obvykle preferuje kratičký sestřih. Fotku si můžete prohlédnout dole v galerii.

Druhá zajímavá novinka se objevila před pár dny, kdy byl obsazený další výrazný herec. Tím je Josh Brolin. Stejně jako u dříve obsazených kolegů nevíme, jakou roli by ve Wake Up Dead Man mohl ztvárnit, ale rozhodně jde o výrazného herce, který dodá vražednému vyšetřování další příchuť. Naposledy jsme jej mohli vidět v Duně, ztvárnil Thanose u Marvelu, zahrál si v sérii Sicario, v americké verzi Old Boye, v oscarové Téhle zemi, co není pro starý, v Milkovi či Opravdové kuráži.

Obsazení je tak skutečně nabité. Ve snímku vystupují Daniel Craig, Jeremy Renner, Josh O'Connor, Cailee Spaeny, Glenn Close, Andrew Scott, Kerry Washington, Mila Kunis, Daryl McCormack, Josh Brolin a Thomas Haden Church. Objevily se drby o účasti Toma Hardyho a Lindsay Lohan, avšak ty se nikdy nepotvrdily. Premiéru snímku očekáváme v příštím roce.

Titulní foto je ilustrační, z předchozího Na nože

Zdroje: Rian Johnson, The Hollywood Reporter

Galerie: 3

První pohled: Daniel Craig se v Na nože 3 výrazně proměnil | Fandíme filmu První pohled: Daniel Craig se v Na nože 3 výrazně proměnil | Fandíme filmu První pohled: Daniel Craig se v Na nože 3 výrazně proměnil | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest