The Death of Robin Hood: Hugh Jackman jako stárnoucí zbojník

The Death of Robin Hood: Hugh Jackman jako stárnoucí zbojník | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Klasický hrdina se dočká přibližně třistašedesátého třetího filmového zpracování.

O posledním zpracování Robina Hooda jsme psali loni v listopadu. Uběhlo sotva pár měsíců a známé látky se chopili další filmaři. Tak už to zkrátka chodí, když je v éteru nějaký hrdina, který je dobře známý, ale už na něj vypršeli práva. Tři mušketýři, Zorro nebo Sherlock Holmes by mohli vyprávět.

Nové zpracování se jmenuje The Death of Robin Hood, tedy Smrt Robina Hooda a náplň snímku názvu celkem odpovídá. V téhle verzi je Robin bojem ošlehaný samotář, který se potýká se svým dosavadním životem protkaným zločinem a vražděním. Když utrpí vážné zranění, ujme se jej tajuplná žena, která mu dá šanci se vykoupit.

V hlavních rolích vystoupí Hugh Jackman a Jodie Comer, režíruje Michael Sarnoski, autor oceňovaného dramatu Pig a chystané katastrofické sci-fi Tiché místo: První den. Sarnoski si také sám napsal scénář. Jackmanovo obsazení dává vzpomenout na Logana, kde Hugh vystupoval jako stárnoucí Wolverine, Comer má pro změnu zkušenosti s historizujícími kostýmními dramaty, potom co s Ridleym Scottem natočila Poslední souboj. Natáčení je naplánováno na únor příštího roku.

Titulní foto je ilustrační, Hugh Jackman jako Van Helsing

Zdroj: Variety

Galerie: 3

The Death of Robin Hood: Hugh Jackman jako stárnoucí zbojník | Fandíme filmu The Death of Robin Hood: Hugh Jackman jako stárnoucí zbojník | Fandíme filmu The Death of Robin Hood: Hugh Jackman jako stárnoucí zbojník | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest