Robin Hood: Disney chystá "hraný remake" svého animáku. Jak to bude vypadat?

Robin Hood: Disney chystá "hraný remake" svého animáku. Jak to bude vypadat? | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit dalších 8 obrázků
Další antropomorfní zvířata budou "polidštěna". Čeká nás další hrůza na úrovni proklínaného muzikálu Cats?

Občas si říkám, že by hlavouni ze studia Disney potřebovali tu a tam profackovat. Remake, remake, hraná předělávka, remake a hraná předělávka. Tohle schéma už se mi začíná celkem zajídat. Už při odhalení plánu na hranou předělávku Bambiho jsem si říkal "proooč?!?", ale evidentně jsme pořád ještě na začátku této nekonečné pohádky o "live-action" recyklaci. Dalším snímkem na holení totiž bude animované rodinné dobrodružství Robin Hood z roku 1973, v němž se po lese proháněla antropomorfizovaná zvířátka, jejichž vzhled ruku v ruce s typickými vlastnostmi odkazoval k určitému archetypu konkrétní postavy. I proto byl legendární zbojník Robin Hood ztvárněn jako vychytralý lišák, Malý John zase coby silný a zavalitý medvěd a šerif z Nottinghamu jako nesmlouvavý a nekompromisní vlk. Remake by měl být kombinací živých záběrů a počítačových triků, přičemž v hlavních rolích zůstanou antropomorfní zvířata. Jak ale bude vizuál vypadat, zda se objeví i lidské postavy nebo ve snímku budou vystupovat pouze počítačem vytvoření antropomorfizovaní zvířecí hrdinové, to zatím nevíme. Nicméně proč chtějí tvůrci a producenti prznit milou a bezelstnou disneyovku, jejíž půvab tkví mimo jiné v tradiční animaci, to mi hlava nebere.

Snímek pomaže přímo na Disneyho streamovací platformu Disney+, obdobně jako tomu bylo v případě psí romanťárny Lady a Tramp. Tenhle tah se dal čekat, jelikož zvířecí Robin Hood zdaleka nedosahuje věhlasu Lvího krále nebo Knihy džunglí. Režie se ujme Carlos Lopez Estrada, který rozhodně nepatří mezi ostřílené mazáky. Zatím natočil jen poměrně slušenou komedii Blindspotting a letos by měl poslat do kin hudební dramedii Summertime. Také zrežíroval v roce 2018 hudební klip k písni Shotgun, jež nazpíval George Ezra. Scénář sepíše Kari Granlund (Lady a Tramp).

Zdroj: SlashFilm

Foto: Disney

Galerie: 9

Robin Hood: Disney chystá "hraný remake" svého animáku. Jak to bude vypadat? | Fandíme filmu Robin Hood: Disney chystá "hraný remake" svého animáku. Jak to bude vypadat? | Fandíme filmu Robin Hood: Disney chystá "hraný remake" svého animáku. Jak to bude vypadat? | Fandíme filmu Robin Hood: Disney chystá "hraný remake" svého animáku. Jak to bude vypadat? | Fandíme filmu Robin Hood: Disney chystá "hraný remake" svého animáku. Jak to bude vypadat? | Fandíme filmu Robin Hood: Disney chystá "hraný remake" svého animáku. Jak to bude vypadat? | Fandíme filmu Robin Hood: Disney chystá "hraný remake" svého animáku. Jak to bude vypadat? | Fandíme filmu Robin Hood: Disney chystá "hraný remake" svého animáku. Jak to bude vypadat? | Fandíme filmu Robin Hood: Disney chystá "hraný remake" svého animáku. Jak to bude vypadat? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest