Godzilla x Kong: Nové imperium – Monster parťáci našli soupeře a další podrobnosti

Godzilla x Kong: Nové imperium – Monster parťáci našli soupeře a další podrobnosti | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nový celovečerní film s Godzillou a Kongem se blíže představuje. Jsou tu nové fotky.

Už zítra bychom se měli dočkat nového traileru pro monster film Godzilla x Kong: Nové imperium (Godzilla x Kong: The New Empire), který studio Warner Bros. zřejmě představí v rámci právě probíhajícího brazilského Comic-Conu CCXP. Ještě před tím je tu sada zajímavostí, které prozradil režisér Adam Wingard v rozhovoru pro magazín IGN.

Zatímco v předchozím filmu Godzilla vs. Kong stála dvě legendární monstra proti sobě, tentokrát má už „x“ v názvu značit, že ze šupináče a chlupáče jsou spojenci. Podle Wingarda to byla minule příliš velká zábava, mít je v jednom filmu, než aby teď bylo možné je opět rozdělit.

Proč vlastně spojí síly? Čeká na ně nový protivník. Je to protivník opičí, někdo podobný Kongovi. Doslova Adam použil obrat „ďábel po vzoru Konga“. Zatím o něm režisér nic dalšího neřekne, nicméně tvůrci prý chtěli přijít s takovou příšerou, jaká by byla jak pro Konga, tak pro Godzillu důstojným soupeřem v přímém boji. Zároveň ale nová bestie má představovat i jinou hrozbu, než jenom být soupeřem v osobních střetech.

Nový „Kong“ se zatím ukázal na červeném plakátu dole v galerii, kde stojí „skloňte se před novým králem“. U Konga a Godzilly potom můžeme číst „sjednoťte se“. Další plakát ukazuj otisk pracky nového opičáka, zřejmě kdesi v podzemní říši. Krom plakátů najdete v galerii také tři nové fotky. Na jedné je Kong se svojí sekerkou, na další Godzilla zamrzlý v ledu. Podle režiséra se v ledu vyvíjí do nové, mocnější podoby. Další fotografie potom ukazuje některé z lidských postav.

Wingard připomněl, že se vracejí Rebecca Hall jako doktorka Ilene Andrews, Brian Tyree Henry jako Bernie Hayes a Kaylee Hottle jako Jia. Krom několika lidí a ústředních monster se vrací také menší potvora přezdívaná „Taitanus Doug“, což byl v předchozím snímku monstrózní „pes“, kterého jsme potkali v podzemní Dutozemi.

Ke stvoření podobných potvůrek slouží ve filmu digitální triky. Takže pokud jsou v nějaké sekvenci nejsou lidé, tak sledujeme vlastně animovaný film. Podle Wingarda jsou v Novém Impériu třeba i osmiminutové sekvence, které jsou zcela beze slov a filmaři museli přijít se způsoby, jak dostatečně srozumitelně vyjádřit nonverbálně veškeré pohnutky jednotlivých monster, tak aby je divák pochopil.

Zároveň bylo čistě na fantazii tvůrců, co si do „animovaných“ sekvencí vymyslí, nic krom vlastní imaginace je nelimitovalo. Wingard zdůrazňuje, že práce s trikovými monstry je specifická filmařská dovednost a teprve v závěru natáčení Godzilla vs. Kong se začal cítit silný v kramflecích. Tudíž byl rád, že dostal možnost točit další monster film, kde zkušenosti může zúročit. A rozhodně se prý nebrání variantě, že by natočil další monster snímek.

Nezapomeňte se zítra večer nebo v pondělí ráno stavit, pokud se nestane nic překvapivého, měl by tu na vás čekat nový trailer pro Godzilla x Kong. Zatím koukněte do galerie na nové fotky.

Snímek Godzilla x Kong: The New Empire následuje po explozivním střetu Godzilly s Kongem. Zbrusu nové filmové dobrodružství postaví mocného Konga a obávaného Godzillu proti obří, dosud neodhalené hrozbě. Ta je ukryta uvnitř našeho světa a ohrožuje existenci Godzilly, Konga a nás všech. Nový epický film nám přiblíží historii Titánů, jejich zrod, tajemství Ostrova lebek a mnohem víc. Odhalí se nám mytická bitva, jež pomohla ukovat tato neskutečná stvoření a svázala navždy jejich osud s lidstvem. Režíruje Adam Wingard, v hlavních rolích vystupují Dan Stevens, Alex Ferns, Brian Tyree Henry, Rebecca Hall, Rachel House, Fala Chen nebo Kaylee Hottle.

Foto: Warner Bros.

Zdroj: IGN

Galerie: 7

Godzilla x Kong: Nové imperium – Monster parťáci našli soupeře a další podrobnosti | Fandíme filmu Godzilla x Kong: Nové imperium – Monster parťáci našli soupeře a další podrobnosti | Fandíme filmu Godzilla x Kong: Nové imperium – Monster parťáci našli soupeře a další podrobnosti | Fandíme filmu Godzilla x Kong: Nové imperium – Monster parťáci našli soupeře a další podrobnosti | Fandíme filmu Godzilla x Kong: Nové imperium – Monster parťáci našli soupeře a další podrobnosti | Fandíme filmu Godzilla x Kong: Nové imperium – Monster parťáci našli soupeře a další podrobnosti | Fandíme filmu Godzilla x Kong: Nové imperium – Monster parťáci našli soupeře a další podrobnosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest