Den nezávislosti 2 s Willem Smithem na palubě?

Den nezávislosti 2 s Willem Smithem na palubě? | Fandíme filmu
V pokračování Dne nezávislosti se zřejmě nakonec hlavní herecká trojice přeci jen opět shledá. A co se děje kolem Emmerichovy Hvězdné brány?

Návrat Willa Smithe do role nahláškovaného kapitána Stevena Hillera v pokračování Dne nezávislosti byl v minulosti nejistý. Nakonec ze strany producentů zaznělo, že ho ve filmu definitivně neuvidíme. Jenže naděje umírá vždy poslední a teď to vypadá, že by se měl ve snímku možná přeci jen objevit. Novinku o Smithově účasti sdělil režisér Roland Emmerich serveru Digital Spy, pro který se krátce rozhovořil o tom, že oba pány čeká v dohledné době schůze, z níž se snad potvrdí, jestli Smith vytáhne do další bitvy po boku Jeffa Goldbluma a Billa Pullmana proti navrátivším se mimozemšťanům. Budeme držet palce, aby to klaplo.

Mimochodem aktuálně se začínají dít také zajímavé věci kolem Emmerichovy Hvězdné brány. Režisér ji totiž původně zamýšlel jako trilogii, ale aktuálně přišel s tvrzením, že další díl nebude klasické pokračování, ale půjde o reboot jedničky, která má odstartovat celou ságu. Ptáte se, proč hodlá udělat restart? Emmerich napochodoval do filmového studia MGM, které na film drží práva. Zdejším hlavounům vysvětlil, že nelze udělat pokračování původního filmu, protože zkrátka „herci vypadají úplně jinak“ než v roce 1994. Brzy se začnou najímat scenáristé a začne se s přípravami. Prozatím není jisté, jestli se do nového projektu budou mít chuť se vrátit Kurt Russell nebo James Spader.

Jak se vám zamlouvá přístup režiséra? Měla by Hvězdná brána začít znovu od nuly?   

Zdroj: Digital Spy 1, Digital Spy 2

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest