Den nezávislosti 2 má datum premiéry

Den nezávislosti 2 má datum premiéry | Fandíme filmu
Tak teď už je to jasné, Den nezávislosit 2 bude! AKTUALIZOVÁNO podruhé - Kteří herci se vrátí?

AKTUALIZACE 2: Emmerich v rozhovoru uvedl, že momentálně počítá s návratem Jeffa Goldbluma i Billa Pullmana. Byl by také rád, kdyby si Smith střihl ve filmu alespoň malé cameo, aby "předal pochodeň". Že bychom se nakonec dočkali ve filmu alespoň Jadena Smithe? Natáčení filmu by mělo začít už zkraje příštího roku, tak se snad brzy dozvíme víc.

AKTUALIZACE: Režisér Roland Emmerich definitivně potvrdil, že Will Smith se v pokračování nevrátí, jednoduše proto, že je příliš drahý. Polovinu obsazení bychom měli znát z jedničky, druhá polovina budou nováčci.

Tak je to tady vážení! Doposud se o případném pokračování Dne nezávislosti vedly tak divoké historky, že málokdo věřil tomu, že se filmu nakonec dočkáme. Teď bylo oficiálně oznámeno datum premiéry, takže film definitivně můžeme brát jako hotovou věc. V zámoří bude Independence Day 2 promítán 3. července 2015, tedy přesně 19 let po premiéře prvního filmu. Pokračování zrežíruje režisér jedničky, Roland Emmerich. Podle dosavadních zvěstí by se měli mimozemšťané vrátit na Zemi vykonat svou pomstu, přičemž bychom měli jejich civilizaci blíže poznat. Pozornost by se z původních hrdinů přesunula na generaci jejich potomků, z původního obsazení se spekulovalo především o návratu Jeffa Goldbluma. Pokud se chcete o případné budoucnosti populární ságy dozvědět více, otevřete si naše starší články k tématu.

Zdroje: Movies.com, LA Times, NY Daily News, Slashfilm

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest