Captain America 4, Thunderbolts a Blade se odkládají

Captain America 4, Thunderbolts a Blade se odkládají | Fandíme filmu
Marvel
Disney posouvá také nového Lvího krále a ruší další termíny.

Včera jsme vás informovali o změnách termínů pro Deadpoola 3 a Venoma 3. A oznámení budou přibývat, když spolu s ukončením herecké stávky hollywoodská studia mají jasnou představu o tom, do kdy stihnou své chystané snímky reálně dotočit. Čerstvě se do oznamování premiér pustil Disney.

O Deadpoolovi 3 jsme zatím věděli pouze to, že se odsouvá „na léto“. Teď už je oficiální že bude uveden 25. července 2024. To je termín, který dosud patřil příštímu Kapitánu Amerikovi. Chvíli se spekulovalo o tom, že by mohl být uvedený v Deapdoolově původním květném termínu. To se nakonec nestane. Captain America: Nový svět byl odložený na 14. února 2025. A to přesto, že podle starších zákulisních informací by film měl být z větší části dokončený. Možná tahle zpráva nebyla přesná. Možná se chce Marvel vyhnout potížím Ant-Mana 3, u kterého nebylo dost času na perfektní vybroušení vizuálních efektů, protože studio souběžně dokončovalo na poslední chvíli hned několik velkých projektů. Nebo ve filmu cokoliv nesedí a bude se přetáčet. Anebo je z důvodů kontinuity třeba ukázat divákům Deadpoola 3 ještě před Kapitánem.

Únorový termín měl patřit Bladeovi, ten se namísto toho odsouvá na 6. listopadu 2025. Pro tenhle film podle posledních informací pořád ještě není hotový ani scénář, takže se jakýkoliv čas navíc bude hodit. A odkladu se dočkali také Thunderbolts. Ti se také zatím nezačali natáčet a čas navíc využijí. Namísto prosince příštího roku teď plánují premiéru na 24. července 2025.

Pokud se nic nezmění, tak v roce 2024 uvede Marvel jen jeden celovečerní film, což se studiu už dlouho nestalo. V posledních letech byl trend spíše opačný, když to vypadalo, že se standardem stanou čtyři filmy ročně. Prozatím dál platí termín pro Fantastickou čtyřku (1. května 2025), Avengers: The Kang Dynasty (30. dubna 2026) a Avengers: Secret Wars (6. května května 2025). A stále není dané, kdy budou uvedeny další očekávané snímky: Spider-Man 4, Doctor Strange 3, Shang-Chi 2 a noví X-Men.

Pokud jde o další Disneyho filmy, studio s z kalendáře škrtlo termíny 25. července 2025 a 7. listopadu 2025, které mělo vyhrazené pro dosud neohlášené projekty. A Mufasa: Lví král, nový film o mládí Simbova otce, bude namísto července uvedený 19. prosince 2024.

Podklady a foto: Disney/Marvel

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest