Deadpool 3: Ryan Reynolds oznámil nový termín uvedení

Deadpool 3: Ryan Reynolds oznámil nový termín uvedení | Fandíme filmu
Ryan Reynolds / Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Po stávkových odkladech míří třetí Deadpool znovu zpátky před kamery.

Hollywoodská studia a streamovací služby se konečně uvolily k tomu, že nabídnou hercům o něco důstojnější pracovní podmínky a velká filmová stávka po více než půl roce končí (pokud budeme počítat od začátku paralelní stávky scenáristů). Všechny produkce se tak horečnatě pokoušejí znovu nastartovat a přináší to první ovoce.

Deadpool 3 se začal natáčet koncem května a začátkem července musel proces kvůli stávkám přerušit. Od té doby se několikrát mluvilo o prakticky nevyhnutelném odkladu premiéry. Původní květnový termín už stihnout nešlo, takže kdy namísto toho Deadpoola 3 uvidíme? Sám představitel hlavní role Ryan Reynolds na sociálních sítích vzkázal, že se snímku dočkáme v létě 2024. Reynolds k oznámení přiložil fotku Dogpoola, ošklivého voříška v Deadpoolově oblečku. Můžeme se snad tohoto rozkošného ošklivce těšit přímo ve filmu?

Je samozřejmě možné, že Deadpool 3 dostane v létě nějaký úplně nový termín, ale v říjnu se spekulovalo, že by film mohl dostat datum, které dosud náleželo Captainu Amerikovi: Novému světu. Pakliže by Deadpool 3 byl skutečně uvedený 25. července 2024, tak by to zřejmě znamenalo, že se čtvrtý Kapitán odloží, anebo že se pokusí dorazit do kin 2. května 2024, tedy v termínu, který dříve okupoval právě Deadpool 3.

Podle informací serveru Deadline se velká část produkcí vrátí před kamery až v lednu, protože co nevidět stejně začnou natáčení přerušovat sváteční období (v americkém kulturním prostředí tradičně dny kolem listopadového Dne díkůvzdání a zhruba dva až tři týdny v čase Vánoc a Nového roku, kdy prakticky celý Hollywood stojí). Nicméně konkrétně Deadpool 3 patří mezi několik produkcí, které se vrátí před kamery ještě tento týden, nebo v následujících několika dnech poté. V tuhle chvíli je prý dokončeno zhruba 50% natáčení.

Scénář Deadpoola 3 napsali Rhett Reese a Paul Wernick. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds a Hugh Jackman. Dále hrají Karan Soni, Leslie Uggams, Matthew Macfadyen, Rob Delaney, Shioli Katsuna, Briana Hildebrand, Emma Corrin a Jennifer Garner. Datum premiéry je stanoveno na 2. května 2024.

Titulní foto: Ryan Reynolds a Marvel Studios

Zdroje: Ryan Reynolds, Deadpool

Galerie: 2

Deadpool 3: Ryan Reynolds oznámil nový termín uvedení | Fandíme filmu Deadpool 3: Ryan Reynolds oznámil nový termín uvedení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest