Loki: Pusťte si začátek 2. řady

Loki: Pusťte si začátek 2. řady | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Těsně před premiérou nové video nabízí fandům první minuty Lokiho druhé série.

Tak je to tady. Druhá řada Lokiho po veškerém čekání definitivně dorazila. Premiéra je naplánována na 5. října, to znamená, že ve středoevropském časovém pásmu služba Disney+ nabídne novou epizodu 6. října, ve 3:00 v noci. Recenze nejsou vůbec špatné, takže se příznivci Lokiho můžou směle těšit na další dobrodružství marvelovského průšviháře.

Jestli už vás zvědavost nenechá dospat, je tu pro vás alespoň nová upoutávka, která spojuje minulou a nadcházející sezonu. První řada skončila v momentě, kdy se Loki (Tom Hiddleston) vrací do centrály TVA, aby Mobiovi (Owen Wilson) předal špatné zprávy o tom, v jakém průšvihu se celé časoprostorové kontinuum nachází. Mobius jej však nepoznává. Něco v realitě se zjevně změnilo.

Nová řada začíná přesně v tom bodě a zveřejněná ukázka odhaluje, že se Lokimu přinejmenším zpočátku agenty TVA vůbec nepodaří přesvědčit o tom, aby jej poslouchali. Z trailerů už víme, že nakonec se na nějaké spolupráci dohodnou, což ostatně potvrzuje i nově zveřejněný klip (ucelená scéna), kde spolu Loki a Mobius jedou výtahem.

Druhá řada začíná tam, kde ta první skončila. Poté, co Loki (Tom Hiddleston) a Sylvie (Sophia Di Martino) přispěli k rozbití daných zákonitostí časoprostoru bude ústřední antihrdina v druhé řadě bojovat o záchranu samotné duše Time Variance Authority. Společně s Mobiem (Owen Wilson), Hunter B-15 (Wunmi Mosaku) a týmem starých i nových pomocníků se napříč labyrintem realit pouštějí do hledání Sylvie, Ravonny Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) a Miss Minutes (Tara Strong). Pokusí se zacelit trhlinu v časoprostoru a odhalit pravdu o svobodné vůli a smyslu existence. Spolu se smrtí Toho jenž zůstal (Jonathan Majors) se otevřela Pandořina skříňka a Kangův (Jonathan Majors) hněv se vylil do celého multiversa. V dalších rolích vystupují Ke Huy Quan, Eugene Cordero, Rafael Casal, Kate Dickie, Liz Carr a Neil Ellice. Jako hlavní scenárista tentokrát pracuje Eric Martin, režijní úkol převzali Justin Benson a Aaron Moorhead. Druhá řada startuje 5. října.

Podklady a foto: Marvel

Galerie: 7

Loki: Pusťte si začátek 2. řady | Fandíme filmu Loki: Pusťte si začátek 2. řady | Fandíme filmu Loki: Pusťte si začátek 2. řady | Fandíme filmu Loki: Pusťte si začátek 2. řady | Fandíme filmu Loki: Pusťte si začátek 2. řady | Fandíme filmu Loki: Pusťte si začátek 2. řady | Fandíme filmu Loki: Pusťte si začátek 2. řady | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest