Loki 2: Na oblíbeného ničemu čeká kolotoč realit a válka se blíží

Loki 2: Na oblíbeného ničemu čeká kolotoč realit a válka se blíží | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 4 obrázky
V novém traileru Loki propadá časem a varuje před blížící se hrozbou. Obsazení série se rozšiřuje.

Také Loki měl svou prezentaci na výstavě D23. Druhou řadu úspěšné série prezentovalo ústřední herecké obsazení, které na pódiu doplnil nováček Ke Huy Quan. Ten kdysi dávno začínal jako dětský herec v Indianu Jonesovi a Chrámu zkázy a Rošťácích. Po pár dalších rolích na dlouhé roky s herectvím skončil, dokud se loni nevrátil. Letos už na sebe výrazně upozornil v multiverzální zběsilosti Všechno, všude, najednou a teď dostane příležitost v Lokim. Podle prezentovaného traileru v sérii hraje zaměstnance agentury Time Variance Authority, zřejmě něco jako archiváře.

Vedle něj se v ukázce vrací spousta starých známých. Sophie Di Martino jako Sylvie. V ukázce poslouchá hudbu v obchodě s deskami. Eugene Cordero je tu jako jeden ze zaměstnanců TVA (Hunter K-5E). Vypadá to, že je někde uvězněný. Krátce se mihne Gugu Mbatha-Raw jako Ravonna Renslayer. Nechybí Owen Wilson jako Mobius M. Mobius. V ukázce má na sobě celou řadu různých oděvů, včetně kosmonautského skafandru s logem Time Variance Authority.

Druhá řada začíná tam, kde první skončila. V ústředí TVA, kde Lokiho (Tom Hiddleston) nikdo nepoznává. Loki v upoutávce „poblikává“. Nemá totiž na daném místě vůbec být, vtahují jej jiné reality a zase jej vyplivují zpět. Loki říká, že byl protažený napříč časem a viděl přitom strašlivé věci. Podle jeho slov TVA hrozí naprosté zničení a válka je na obzoru. Můžeme se domnívat, že hovoří o válce s Kangem, potenciálně tedy o tom, co čeká filmový svět Marvelu ve filmech Avengers: The Kang Dynasty či Avengers: Secret Wars.

V jeden moment Loki v sídle Time Variance Authority vezme do ruky obušek, jaký agenti TVA používají k pacifikaci protivníků, a rozbije jednu ze stěn. Pod svrchní omítkou se nachází ve zlatém provedení tesaná mozaika, na níž se donekonečna opakuje tvář Kanga, časoprostorového cestovatele, jenž má prsty v potížích, které jsou na obzoru. Lokimu se každopádně podaří Moebia získat zpět na svou stranu, protože další záběry ukazují, jak společně navštěvují nejrůznější časová období, kde potkávají další Lokiho varianty a obecně na ně čekají další dobrodružství. Celá upoutávka se pak prý nese ve znepokojivé atmosféře.

Opět platí, že trailer byl promítaný pouze fanouškům osobně přítomným na D23. Na internet se dostal alespoň jeho zvukový záznam, podobně jako tomu je například u chystaného celovečeráku The Marvels. Dole v galerii najdete oficiální fotky Lokiho herců z D23.

Ve druhé řadě vystupují Tom Hiddleston jako Loki, Owen Wilson jako Mobius, Gugu Mbatha-Raw jako Ravonna Renslayer, Sophia Di Martino jako Sylvie, Wunmi Mosaku jako Hunter B-15 a Eugene Cordero jako Hunter K-5E. Jako hlavní scenárista tentokrát pracuje Eric Martin, režijní úkol převzali Justin Benson a Aaron Moorhead. Série by mohla být uvedena někdy ve druhé polovině roku příštího.

Foto je ilustrační - První řada Lokiho

Podklady a foto: Marvel, D23

Galerie: 5

Loki 2: Na oblíbeného ničemu čeká kolotoč realit a válka se blíží | Fandíme filmu Loki 2: Na oblíbeného ničemu čeká kolotoč realit a válka se blíží | Fandíme filmu Loki 2: Na oblíbeného ničemu čeká kolotoč realit a válka se blíží | Fandíme filmu Loki 2: Na oblíbeného ničemu čeká kolotoč realit a válka se blíží | Fandíme filmu Loki 2: Na oblíbeného ničemu čeká kolotoč realit a válka se blíží | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest