Iron Heart, Agatha a další Marvel série se odkládají

Iron Heart, Agatha a další Marvel série se odkládají | Fandíme filmu
Marvel Studios
Původní plány na nabité Marvel roky jsou v troskách, nabídka bude skromnější.

Hollywood jako takový i konkrétně Marvel Studios odkládají jednu premiéru za druhou. Už jsme vás informovali o odložených filmech, teď magazín The Hollywood Reporter přináší podrobnosti o tom, jak to bude s odkládáním minisérií pro Disney+.

Do konce letošního roku už bude uvedena pouze druhá řada Lokiho (v avizovaném termínu 6. října) a pak ještě druhá řada animované série What If…?. Ta má startovat během vánočních svátků. To je pro letošek všechno.

V listopadu měla být uvedena série Echo, kde se vrací Maya Lopez, neslyšící bojovnice představená v Hawkeyeovi. To už neplatí, minisérie se posouvá na leden 2024. Zatím se nemění nic na tom, že má Echo nabídnout všechny své epizody naráz, ačkoliv je na Disney+ běžné, že série zveřejňují nové epizody s týdenními rozestupy.

Ještě letos měla být uvedena i animovaná série X-Men ’97, která navazuje na animovaný X-Men seriál z 90. let. I tady fanoušky čeká odklad: V tuto chvíli se s uvedením počítá až na začátek roku 2024. Stále také platí, že má vzniknout i druhá řada.

Pak je tu Agatha, spin-off WandaWision, kde se hlavní postavou stane oblíbená Agatha Harkness, rozverná záporačka, kterou ve WandaVision skvěle ztvárnila Kathryn Hahn. Agatha také kdysi dávno měla termín uvedení stanovený na letošní závěr roku, nově se s premiérou počítá až na podzim 2024. Už poněkolikáté se mění také název série. Nejprve byl oznámený název Agatha: House of Harkness. Pak o měla být Agatha: Coven of Chaos. A nejnověji se máme připravit na Agatha: Darkhold Diaries.

Existoval plán, ve kterém také minisérie Ironheart měla být uvedena letos na podzim. Teď je z kalendáře škrtnutá a ještě není pevně dáno, kde se do něj navrátí. Ačkoliv je série dotočená, aktuálně probíhající stávky hollywoodských scenáristů a herců zabraňují dokončení postprodukce.

Série Daredevil: Born Again a Wonder Man natáčení začaly, ale kvůli stávkám jej nestihly dokončit. Není zřejmé, kdy se to povede a tím pádem ani to, kdy by série mohly mít premiéru. S Daredevilem se původně počítalo na jaro 2024, což je v tuto chvíli vyloučeno.

Krom odkladů způsobených stávkami jsou tu i další důvody k pozdržení. Disney a Marvel deklarovali, že si chtějí dát na jednotlivých novinkách víc záležet, tudíž je třeba k dokončení víc času. Jednotlivé marvelovky se mají objevovat méně často, aby opět byly pro fanoušky o něco větší událostí. A Disney v rámci šetření hodlá vyrábět pro službu Disney+ méně původního obsahu, tudíž i to je jedním z důvodů odkladů.

Foto: Hrdinka Ironheart ve filmu Black Panther: Wakanda nechť žije

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest