Loki 2: První fotky z natáčení odkazují k obskurním Marvel postavám

Loki 2: První fotky z natáčení odkazují k obskurním Marvel postavám | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 11 obrázků
Budeme cestovat v čase a možná máme první podrobnosti o tom, jaká bude dynamika ústředních postav.

Natáčení 2. řady série Loki začalo 13. června. Štáb nejprve pracoval v londýnských ateliérech Pinewood, tudíž jsme o produkci mnoho nevěděli. Teď se tvůrci vypravili ven, do londýnských ulic a situace je tak okamžitě z pohledu zvědavých fanoušků o dost zajímavější.

Už automobily napovídají, že jsme v minulosti. Podle filmových plakátů lze identifikovat, že se nejspíš píše rok 1974, možná 1975. Proč se hrdinové vydávají do minulosti, to zatím nevíme. Nicméně zajímavou skutečností je, že když byl Loki kdysi dávno propagovaný, tak jedním z prvním zveřejněných artworků byl pohled na Lokiho v New Yorku roku 1975. Tehdy v pozadí byla vidět premiéra filmu Čelisti a také v tomhle případě se Loki ochomýtá kolem biografu. Dočkáme se snad konečně scény, na kterou nás Marvel před lety lákal a dosud jsme ji stále neviděli?

Když už je řeč o filmových premiérách, podívejte se na fotky plakátů, které produkce vylepila. Krom skutečně existujících filmů z dané doby můžete vidět i několik smyšlených snímků. V jednom z nich vystupuje Kingo, slavná bollywoodská hvězda a ve skutečnosti Eternal v přestrojení. Možná zůstane jen u filmového plakátu, ale kdo ví, třeba ve snímku bude mít nějaké cameo i samotný Kingo (Kumail Nanjiani). A vedle toho můžete vidět ještě plakáty pro filmy Phone Ranger a Zandiac, což jsou opravdu hodně okrajové marvelovské postavy z komiksů, které s největší pravděpodobností ve filmech a seriálech neuvidíme nikdy jinak, než právě v takovémto nenápadném vtípku.

Lokiho (Tom Hiddleston) i Mobia (Owen Wilson) vidíme ve slavnostním, můžeme usuzovat, že přišli na filmovou premiéru. Premiéru tak honosnou, že se jí účastní i samotná královna. Jestli ta bude hrát v dané pasáži nějakou důležitou úlohu, zatím těžko říct. Nicméně je teď patrné, že ačkoliv v závěru první řady Loki potkává verzi Mobia, která si jej nepamatuje, oba dva budou opět (alespoň na nějaké úrovni) spolupracovat. A fanoušci si také povšimli, že Loki má na všech fotkách ruce u sebe. Možná je to naprostá náhoda a v momentě, kdy budete číst tenhle článek, tak už klidně online mohou být fotky, kde bude mít Hiddleston každou ruku jinde. Nicméně v tuhle chvíli se množí spekulace, že má Loki ruce u sebe, protože je má spoutané. A vzhledem k tomu, že jej Mobius a spol. v závěru první řady nepoznali, tak by asi dávalo smysl, pokud by jej zadrželi jako vetřelce, jen aby je následně svou výřečností přesvědčil, že budou potřebovat jeho pomoc. Co myslíte? Mohlo by to být právě takhle? Nebo jsou ruce u sebe skutečně jen náhoda?

Ve druhé řadě vystupují Tom Hiddleston jako Loki, Owen Wilson jako Mobius, Gugu Mbatha-Raw jako Ravonna Renslayer, Sophia Di Martino jako Sylvie, Wunmi Mosaku jako Hunter B-15 a Eugene Cordero jako Hunter K-5E. Jako hlavní scenárista tentokrát pracuje Eric Martin, režijní úkol převzali Justin Benson a Aaron Moorhead. Série by mohla být uvedena někdy ve druhé polovině roku příštího.

Foto je ilustrační - První řada Lokiho

Zdroje: Irene Slytherclaw, Best of Tom Hiddleston, Clear Ransome, Jasmine Lee, Sasha

Galerie: 12

Loki 2: První fotky z natáčení odkazují k obskurním Marvel postavám | Fandíme filmu Loki 2: První fotky z natáčení odkazují k obskurním Marvel postavám | Fandíme filmu Loki 2: První fotky z natáčení odkazují k obskurním Marvel postavám | Fandíme filmu Loki 2: První fotky z natáčení odkazují k obskurním Marvel postavám | Fandíme filmu Loki 2: První fotky z natáčení odkazují k obskurním Marvel postavám | Fandíme filmu Loki 2: První fotky z natáčení odkazují k obskurním Marvel postavám | Fandíme filmu Loki 2: První fotky z natáčení odkazují k obskurním Marvel postavám | Fandíme filmu Loki 2: První fotky z natáčení odkazují k obskurním Marvel postavám | Fandíme filmu Loki 2: První fotky z natáčení odkazují k obskurním Marvel postavám | Fandíme filmu Loki 2: První fotky z natáčení odkazují k obskurním Marvel postavám | Fandíme filmu Loki 2: První fotky z natáčení odkazují k obskurním Marvel postavám | Fandíme filmu Loki 2: První fotky z natáčení odkazují k obskurním Marvel postavám | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest