Punisher: Jon Bernthal se vrací jako nekompromisní antihrdina

Punisher: Jon Bernthal se vrací jako nekompromisní antihrdina | Fandíme filmu
Marvel/Netflix
Jiné známé postavy ze světa Daredevila budou bohužel chybět.

Do Marvel Cinematic Universe (propojený marvelovský svět) postupně míří postavy (a jejich původní představitelé) z Marvel projektů, které dosud pevně s Avengers a spol. spjaté nebyly. Jako první se objevil J. Jonah Jamesen (J.K. Simmons) ve Spider-Manovi: Daleko od domova. Následně se ukázali dva starší Spider-Mani a jejich padouši a souběžně s nimi také Daredevil (Charlie Cox) a Kingpin (Vincent D’Onofrio), jeho tradiční oponent.

U obou pánů je už delší dobu dané, že se znovu ukážou v minisérii Echo, kde by podle aktuálních informací The Hollywood Reporteru měli mít „klíčovou roli“ a připravit půdu pro novou sérii Daredevil: Born Again. Ta se začne každým dnem natáčet v New Yorku a bude to vůbec nejdelší seriál, jaký kdy zatím Marvel natočil – připravuje se rovnou 18 epizod.

Návratem Coxe a D’Onofria to ale neskončí. The Hollywood Reporter také potvrdil, že se v Born Again vrací Jon Bernthal jako Punisher! Poprvé se Frank Castle ukázal jako antagonista ve druhé řadě starší série Daredevil, následně už byl hlavní postavou vlastního seriálu Punisher. Zatím vše nasvědčuje tomu, že příběhy z Netflixu se odehrály v paralelní realitě, a jakkoliv se mohou Daredevil i Punisher v Marvel Cinematic Universe svým předchozím verzím podobat, v detailech se mohou odlišovat.

Jedním takovým „detailem“ může být to, že se nevrátí někteří blízcí společníci obou pánů. The Hollywood Reporter tvrdí, že podle jeho zdrojů se v Daredevil: Born Again nemají vrátit Deborah Ann Woll a Elden Henson jako Karen Page a Foggy Nelson. Není přitom zatím zřejmé, zda postavy budou přeobsazeny, anebo se prostě neukážou.

Nedávno jsme se také díky serveru The Cosmic Circus dozvěděli, kteří další scenáristé nové příběhy divákům přinesou. Jsou to: David Feige (Firma, Právník na doživotí), Thomas Wong (Good Trouble, Bull), Jill Blankenship (Poslední loď, Arrow), Zachary Reiter (Kriminálka New York, Narcos), Grainne Godfree (The Flash, Legendy zítřka), Devon Kliger a Aisha Porter-Christie (Lovci stínů: Nástroje smrti, Briarpatch). Jak sami vidíte, vesměs jde o scenáristy, kteří psali hlavně nekonečné televizní seriály, což potenciálně může být pro Daredevil: Born Again varovná zpráva. Anebo to jen můžeme brát jako potvrzení toho, co už víme delší dobu – tedy, že v poměrně krátké době vznikne velké množství relativně samostatných seriálových epizod, což je přesně ten typ práce, jaký scenárističtí veteráni z televize umí.

Série Daredevil: Born Again bude mít 18 epizod. Inspirací je stejnojmenná série od Franka Millera. V hlavních rolích se vracejí Charlie Cox jako Daredevil a Vincent D'Onofrio jako Kingpin. Vedle nich se opět ukáže Jon Bernthal jako Punisher. Nově byli obsazení Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Nikki M. James a Sandrine Holt. Hlavními scenáristy jsou Matt Corman a Chris Ord. Série nemá přímo navazovat na tři série seriálu Daredevil, které vznikly pro Netflix. Streamovací služba Disney+ uvede novou sérii začátkem roku 2024.

Titulní foto: Jon Bernthal v seriálu Punisher

Zdroje The Hollywood Reporter, The Cosmic Circus

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest