Echo: Série odhalí, co se stalo s Kingpinem

Echo: Série odhalí, co se stalo s Kingpinem | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 4 obrázky
Po zdánlivě fatálním konci v Hawkeyeovi se oblíbený padouch vrací, aneb D23 představuje Echo a Daredevila.

Na výstavě D23 dostala prostor také minisérie Echo. Její hrdinkou je Maya Lopez (Alaqua Cox), s níž jsme se poprvé seznámili v sérii Hawkeye. Hrdinka je výrazná tím, že je neslyšící, má umělou nohu a je původní obyvatelkou Severní Ameriky. Na kulturní odkaz bude brán silný důraz a Graham Green, jeden z herců série, prozradil, že se celý tvůrčí tým naučil znakovou řeč.

Exkluzivně pro účastníky D23 se promítal první teaser trailer. Ten se soustředil hodně na Mayin vztah k její rodině. Hrdinka se po událostech v New Yorku snaží najít sebe sama a místo, kam by mohla patřit. V ukázce byli vidět i přímo flashbacky s jejími předky a slyšíme, že jejich síla se skrz ni projevuje jako ozvěna (echo). To je zřejmě další odůvodnění toho, proč je tak série pojmenována, krom skutečnosti, že jednou z hlavních schopností hrdinky je nápodoba chvatů jejích oponentů.

Vizuálně prý seriál vypadá o dost jinak, než bychom čekali a vedle silného důrazu na historii a kulturu původního obyvatelstva byla ukázka také hodně akční. Maya s grácií kosí svoje soupeře, v ukázce jezdí na motorce a v jedné scéně proti nepřátelům vyloženě agresivně nahlas pustí hudbu a následně je dokáže s přehledem likvidovat.

Zdaleka nejzajímavější však pro většinu diváků bylo, když se v upoutávce ukázal Wilson Fisk, neboli Kingpin. Ten se v Hawkeyovi stavěl do role Mayina „strýčka“, ve skutečnosti jí však manipuloval a zneužíval její důvěry. Maya se mu v úplném závěru postavila a vystřelila na něj, aniž bychom věděli, jaký měla rána výsledek. Teď je definitivně potvrzeno to, o čem fanoušci spekulovali – série se inspiruje jedním z komiksových příběhů a uvidíme Wilsona Fiska se zafačovaným okem. Maya jej tedy zjevně střelila do tváře, ale ať už vědomě či nevědomě jej ranou neusmrtila. Při prvním opětovném setkání Fisk (Vincent D'Onofrio) říká: „Dlouho jsme se neviděli“. Ačkoliv v Echo má vystupovat také postava Daredevila, v upoutávce se neobjevil.

Ukázka sice nebyla oficiálně zveřejněna online, ale pustit si můžete alespoň zvuk, který na internet unikl. V galerii najdete oficiální fotky z D23.

Poté, co na D23 skončila prezentace Echo, tak D'Onofrio ještě zůstal na scéně a připojil se k němu Charlie Cox, představitel Daredevila. Ti prezentovali sérii Daredevil: Born Again. Neprozradili ale vůbec nic nového. Pouze znovu potvrdili, že oba dva v sérii vystoupí, a že bude mít neskutečných 18 epizod. Natáčet se začne v příštím roce a v galerii si můžete prohlédnout nové logo. Následně po panelu Cox v individuálním rozhovoru pro Extra TV uvedl, že Daredevil: Born Again není čtvrtou řadou Daredevil seriálu, ve kterém vystupoval po tři sezony na Netflixu, ale „něco zcela nového“. Cox také uvedl, že postavu Daredevila vnímá jako „klíčového člena Avengers“.

Titulní foto: Kingpin v sérii Hawkeye

Podklady a foto: Marvel Studios, D23, Extra TV

Galerie: 5

Echo: Série odhalí, co se stalo s Kingpinem | Fandíme filmu Echo: Série odhalí, co se stalo s Kingpinem | Fandíme filmu Echo: Série odhalí, co se stalo s Kingpinem | Fandíme filmu Echo: Série odhalí, co se stalo s Kingpinem | Fandíme filmu Echo: Série odhalí, co se stalo s Kingpinem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest