Constantine 2 a Já, legenda 2: Obou filmů se můžeme dočkat už brzy

Constantine 2 a Já, legenda 2: Obou filmů se můžeme dočkat už brzy | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Scenárista hlásí, jak to s návratem Keanu Reevese a Willa Smithe do kin vypadá.

Loni se po letech mlčení znovu ozvaly pokračování fantaskních velkofilmů Constantine a Já, legenda. Začátkem roku scenárista Akiva Goldsman popsal, že přípravy Constantina 2 i Já, legenda 2 začaly. Nedávno vystoupil v podcastu magazínu The Playlist, kde především propagoval seriál Přeplněný pokoj, ale řeč přišla i na oba snímky.

Navzdory dřívějším předpokladům to vypadá, že nakonec Já, legenda 2 bude dokončená jako první. Goldsman upřesnil, že už scénář rozepsal. U Constantina 2 stále platí to, co jsme slyšeli v únoru, tedy že Akiva probral strukturu příběhu s režisérem Francisem Lawrencem a představitelem hlavní role Keanu Reevesem, ale samotné psaní scénáře ještě nezačalo. V tuhle chvíli běží stávka hollywoodských scenáristů, takže Goldsman nemůže psát nic, avšak jakmile stávka skončí, jsou tyhle dva projekty jeho prioritou, nic jiného před nimi nechystá.

To znamená, že pakliže by se stávku podařilo ukončit alespoň do konce letošního roku, mohl by být Akiva s psaním hotový během roku příštího a záhy by mohlo začít natáčení. To znamená, že kdyby šly věci opravdu hodně dobře, tak bychom se teoreticky Já, legendy 2 mohly dočkat v roce 2025 a Constantina 2 v roce 2026.

V Constantinovi hraje Keanu Reeves okultního bojovníka s nadpřirozenými bytostmi z horoucích pekel a nočních můr. Já, legenda je postapokalyptický příběh, v němž Will Smith vystupuje jako „poslední člověk na světě“ ve zdevastované krajině zamořené mutanty, kteří připomínají jakýsi mix upírů a zombies. V prvním snímku sice Willův hrdina zemřel, avšak filmaři navážou na alternativní konec, kde se to nestalo. Spolu se Smithem bude ve filmu vystupovat Michael B. Jordan.

Titulní foto: Já, legenda

Zdroj: The Playlist

Galerie: 2

Constantine 2 a Já, legenda 2: Obou filmů se můžeme dočkat už brzy | Fandíme filmu Constantine 2 a Já, legenda 2: Obou filmů se můžeme dočkat už brzy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest