Undying Love: Režisér Johna Wicka a Atomic Blonde mezi upíry

Undying Love: Režisér Johna Wicka a Atomic Blonde mezi upíry | Fandíme filmu
Bývalý voják chce vysvobodit svou milou z prokletí a proto se musí postavit nejmocnějšímu upírovi. Inu, když ji miluješ, není co řešit.   

Pokud sledujete Davida Leitche a Chada Stahelskiho od chvíle, co debutovali v kinech před pěti lety skvělým Johnem Wickem stejně pozorně jako my, tak víte, že o práci nemají sebemenší nouzi. Stahelski vyšle v květnu do kin Johna Wicka 3, Leitch v srpnu zase film Hobbs & Shaw. Dál je jeho jméno spojováno s filmovou adaptací The Division, slyšeli jsme, že by se možná vrátil mezi špiony v Atomic Blonde 2 nebo by se ujal remaku Drak přichází. Všechno jsou to projekty spadající do akčního žánru a Leitchovi je akce hodně blízká, když zmíníme fakt, že léta dělal mj. kaskadéra nebo jejich koordinátora.

Jeho příštím filmem by ale měla být Undying Love, k němuž napsal scénář Tommy Wirkola (Mrtvý sníh, Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic). Po Deadpoolovi 2 by tak šlo o další zfilmovaný komiks, který v sobě ale kromě akce snoubí i horor a to by mohlo být v jeho podání zajímavé. Předloha vyšla v roce 2011 pod vydavatelstvím Image Comics (Spawn, The Walking Dead), ale při životě se udržela jenom po čtyři čísla. Na stránkách komiksu vytvořený Tommem Cokerem a Danielem Friedmanem se nám představí bývalý voják John Sargento, který žije v současném Hong Kongu, kde se zamiluje do čínské dívky Mei. V jejich krásném soužití brání jeden problém - Mei je totiž upír. Aby hlavní hrdina svojí lásku vysvobodil z prokletí, rozhodne se zabít upíra, který ji proměnil ve stvoření vysávající krev. Další potíž je v tom, že ten upír patří mezi nejmocnější v historii.

O práva na zfilmování se strhla velká tahanice, ale vítězně z toho vyšli v roce 2012 Warneři a kolem režisérské stoličky se tehdy pohybovali Alexander Aja (Noc s nabroušenou břitvou, remake Hory mají oči) a Joe Carnahan (Sejmi eso, Mezi vlky). Nakonec ale volba padla právě na Leitche.

Zdroje: Deadline, Movie Web

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest