Constantine 2: Keanu Reeves se vrátí jako bojovník se záhrobím

Constantine 2: Keanu Reeves se vrátí jako bojovník se záhrobím | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Nad novou seriálovou verzí Constantina naopak visí otazník, stejně jako nad Madame X.

Režisér Francis Lawrence se s chutí vrací do známých vod. Aktuálně dokončuje další film ze světa Hunger Games. Před časem se zavázal k natáčení pokračování pro postapokalyptický biják Já, Legenda. A ještě si dá druhé rande s Keanu Reevesem – po letech slibů a doufání se konečně připravuje pokračování komiksovky Constantine, Lawrencova prvního celovečerního filmu.

V tom v roce 2005 Reeves vystupoval jako John Constantine, smrtelně nemocný bojovník s nadpřirozenem, který si potíráním démonům snaží vykoupit svou hříšnou duši. Film se volně inspiroval komiksovou sérií Hellbrazer a má věrnou fanouškovskou základnu. Reeves se vrací v hlavní roli, scénář píše Akiva Goldsman, scenárista Čisté duše či Šifry mistra Leonarda, který s Lawrencem spolupracoval v minulosti už na Já, Legenda.

Jedním z producentů filmu bude J.J. Abrams, který nicméně zároveň řeší potíže se seriálovým Constantinem. Jeho produkční společnost Bad Robot ve spolupráci s Warner Bros. Television už několik let vyvíjí seriálového Constantina a také seriálové zpracování Madame X (inspirovaný Madame Xanadu, komiksovou jasnovidkou). Oba dva seriály měly být uvedeny na službě HBO Max, tak ale nakonec rozhodla, že ani jeden ze seriálů vysílat nechce. Nevíme, zda jde o součást velkých čistek poslední doby, anebo za tím stojí jiné důvody.

Oba dva seriály tak byly nabídnuty dalším potenciálním zájemcům a není vyloučeno, že je nakonec nějaká streamovací služba nebo stanice skutečně natočí. Nového seriálového Constantina připravuje scenárista Guy Bolton. Prozatím byly napsány scénáře pro čtyři epizody a děj má být zasazený do soudobého Londýna. Madame X připravuje scenáristka Angela Robinson a zatím je napsaný pilot.

 

Foto: První Constantine

Zdroje: Deadline I, II

Constantine

16.02.2005 | USA, Německo
Drama, Fantasy, Horor
Info o filmu

Galerie: 6

Constantine 2: Keanu Reeves se vrátí jako bojovník se záhrobím | Fandíme filmu Constantine 2: Keanu Reeves se vrátí jako bojovník se záhrobím | Fandíme filmu Constantine 2: Keanu Reeves se vrátí jako bojovník se záhrobím | Fandíme filmu Constantine 2: Keanu Reeves se vrátí jako bojovník se záhrobím | Fandíme filmu Constantine 2: Keanu Reeves se vrátí jako bojovník se záhrobím | Fandíme filmu Constantine 2: Keanu Reeves se vrátí jako bojovník se záhrobím | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest