Project Silence: Uprostřed katastrofy řádí zmutovaní psi

Project Silence: Uprostřed katastrofy řádí zmutovaní psi | Fandíme filmu
CJ ENM Studios
Zobrazit dalších 5 obrázků
Na festivalu v Cannes se řítí extrémně dlouhý most a přeživší musejí navíc bojovat o život s monstra z laboratoře.

Na festivalu v Cannes se nepromítají jen artové snímky a velkolepé hollywoodské premiéry. I tady mají půlnoční sekci, kde se promítají nejrůznější horory a další tvorba podobného charakteru. Právě tahle sekce představila v noci Project Silence (Talchul: Project Silence). Zatím nejsou online žádné pořádné ohlasy, jen klasické zmínky o tom, jak dlouhý potlesk si film vysloužil.

Nicméně na Youtube je alespoň trailer, který nám snímek blíže představuje. Čeká na nás mix dvou žánrů, katastrofického thrilleru s monster hororem. Je vidět, že některé digitální triky neměly úplně hollywoodský rozpočet, ale jinak se zdá, že je snímek minimálně řemeslně na slušné úrovni.

Děj je zasazený na zhruba dvacetikilometrový most, který spojuje aglomeraci Soulu s mezinárodním letištěm. Počasí se náhle zhorší, klesne viditelnost, dojde k řadě srážek a výbuchů. Hrozí, že se most zřítí a přeživší jsou uvěznění uprostřed, daleko od pevniny. Aby toho nebylo málo, přes most zrovna v tu chvíli přejíždí transport přepravující subjekty „projektu Ticho“ (project silence). Konkrétně jde o speciální psi, na nichž experimentovala armáda. Psi na mostě utečou z transportéru a zaútočí na okolní přeživší. Různorodí řidiči a pasažéři se zoufale snaží dostat do bezpečí.

V hlavních rolích vystupují Lee Sun Kyun, Ju Ji Hoon, Kim Hie Won, Moon Sung Geun, Ye Su Jeong, Kim Tae Woo, Park Hee Von, Park Ju Hyun a Kim Su An. Režisérem je Kim Tae-gon. Zatím nemáme zprávy o tom, kdy by se film mohl dostat do širší distribuce, tak si pusťte upoutávky a koukněte na fotky.

Podklady a foto: CJ ENM Studios

Galerie: 6

Project Silence: Uprostřed katastrofy řádí zmutovaní psi | Fandíme filmu Project Silence: Uprostřed katastrofy řádí zmutovaní psi | Fandíme filmu Project Silence: Uprostřed katastrofy řádí zmutovaní psi | Fandíme filmu Project Silence: Uprostřed katastrofy řádí zmutovaní psi | Fandíme filmu Project Silence: Uprostřed katastrofy řádí zmutovaní psi | Fandíme filmu Project Silence: Uprostřed katastrofy řádí zmutovaní psi | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest