Přízraky v Benátkách: Nový trailer strašidelného případu Hercula Poirota

Přízraky v Benátkách: Nový trailer strašidelného případu Hercula Poirota | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 7 obrázků
Straší ve starobylém paláci? Straší Poirotovi ve věži? Je to celé důmyslný podvod? Vyšetřování začíná

Skoro tři měsíce po tom prvním dorazil také druhý trailer pro detektivku Přízraky v Benátkách (A Haunting in Venice). Legendární detektiv Hercule Poirot (Kenneth Branagh) se vrací už ve třetím navazujícím snímku a tentokrát přidává k vyšetřování nadpřirozenou příchuť.

Jak ukazuje i nejnovější upoutávka, slavný vyšetřovatel je pozvaný, aby se zúčastnil seance, při níž se budou vyvolávat duchové. Jako zcela racionální jedinec je Poirot připravený při svojí návštěvě odhalit podvod, který se za vystoupením média ukrývá. Jenže v domě se dějí jen obtížně vysvětlitelné věci, Hercule má dojem, že nemůže věřit vlastním smyslům a navíc dojde k vraždě. Belgický génius je připravený držet všechny pod zámkem, dokud se situace nevysvětlí. Na první pohled Přízraky v Benátkách působí jako solidní mix detektivky s hororem, tak uvidíme, co snímek přinese.

Dole v galerii najdete nejnovější fotky.

Oslavovaný detektiv Hercule Poirot se vrací, aby vyřešil děsivou záhadu. Děj je zasazený do Benátek, do období po druhé světové válce. Poirot se dobrovolně uchýlil do důchodu a žije v nejúchvatnějším městě světa. Neochotně se rozhodne navštívit seanci v rozpadajícím se strašidelném paláci. Když je jeden z hostů zavražděný, je detektiv uvržený do zlověstného světa stínů a tajemství.

V hlavních rolích vystupují Kenneth Brannagh, Michelle Yeoh, Jamie Dornan, Tina Fey, Camille Cottin, Kyle Allen, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly a Riccardo Scamarico. Brannagh také snímek zrežíroval. Datum české premiéry je stanoveno na 14. září.

Podklady a foto: 20th Century Studios

Galerie: 8

Přízraky v Benátkách: Nový trailer strašidelného případu Hercula Poirota | Fandíme filmu Přízraky v Benátkách: Nový trailer strašidelného případu Hercula Poirota | Fandíme filmu Přízraky v Benátkách: Nový trailer strašidelného případu Hercula Poirota | Fandíme filmu Přízraky v Benátkách: Nový trailer strašidelného případu Hercula Poirota | Fandíme filmu Přízraky v Benátkách: Nový trailer strašidelného případu Hercula Poirota | Fandíme filmu Přízraky v Benátkách: Nový trailer strašidelného případu Hercula Poirota | Fandíme filmu Přízraky v Benátkách: Nový trailer strašidelného případu Hercula Poirota | Fandíme filmu Přízraky v Benátkách: Nový trailer strašidelného případu Hercula Poirota | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest