Mother’s Milk: Těhotná vdova se spojí s tchyní, aby vyšetřily smrt milovaného

Mother’s Milk: Těhotná vdova se spojí s tchyní, aby vyšetřily smrt milovaného | Fandíme filmu
Vertical Entertainment
Oscarová Hilary Swank a stoupající Olivia Cooke hrají ženy, co se příliš nemusejí, ale pojí je společná touha po odpovědích.

Herečka Hilary Swank má dva Oscary za filmy Kluci nepláčou a Million Dollar Baby. Ve filmu jsme ji nicméně už nějaký ten pátek neviděli a většinu profesního času trávila v posledních letech natáčením seriálu Alaska Daily. Teď se nicméně opět blíží několik filmových novinek, kde Hilary bude k vidění a jednou z nich je Mother’s Milk.

Hlavní hrdinkou je novinářka Marissa Bennings (Swank), které zavraždili syna. Nějakou dobu se nevídali, ale syn je pořád syn a Marissa chce za každou cenu zjistit, co se stalo. Nečekaného spojence najde v synově těhotné přítelkyni Paige. Společně se postaví světu korupce a drog v prohnilém podsvětí jednoho menšího města ve státě New York. Jak se dvě ženy blíží pravdě, odkrývají ještě temnější tajemství.

Paige ztvárnila nastupující hvězda mladší generace, Olivia Cooke (Rod draka, Batesův motel, Ready Player One: Hra začíná). Třetím do party je Jack Reynor (Slunovrat, Transformers: Zánik). Dále hrají Dilone, Hopper Penn, Norm Lewis a Karen Aldridge. Film natočil Miles Joris-Peyrafitte (Takoví jsme, Krajina snů), scénář spolu s ním napsala Madison Harrison (Takoví jsme). Snímek už je hotový, uváděný bude od 1. září.

Foto: Vertical Entertainment

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest